Objava lepih vesti na sasvim poseban način: Rihanna otkrila trudnički stomak u snežnom Njujorku

Poznati reper i pevačica serijom fotografija potvrdili sva nagađanja.

33-godišnja mužička zvezda i modni mogul očekuje svoju prvu bebu sa reperom ASAP Rocky-em. Vest koja je preko noći odjeknula čitavom planetom, obradovala je mnogobrojne fanove ovog dvojca. Višemesečna spekulisanja o trudnoći Rihanna nije komentarisala, do trenutka, kada – na sebi svojstven način, jedinstvenom serijom fotografija nije pokazala trudnički stomak.

Budući roditelji fotografisani su u Njujorku ovog vikenda, gde je pevačica otkrila svoj stomak, noseći dugu, pink jaknu i široke teksas farmerke spuštenog struka. Zakopčana samo na jednom dugmetu u predelu grudi, jakna je otkrivala trudnički stomak koji je bio ukrašen detaljima u vidu velikog zlatnog krsta, punjenog raznobojnim kristalima, kao i nanizanih perli.

Na jednoj od najnežnijih slika, koje su napravljene u Harlemu – kraju gde je ASAP Rocky odrastao, reper ljubi buduću mamu u čelo, dok uživaju u šetnji na snežnom danu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)

U maju 2021. godine, prilikom jednog intervjua budući otac izjavio je da je Rihanna „ljubav njegovog života“, dok je o zasnivanju porodice rekao da mu je svakako u planu, te da kada do toga dođe da će biti „neverovatno sjajan tata“.

Foto: Profimedia

Priredila: T.M.

Najnovije