Harper's Bazaar Srbija

Čujemo li svadbena zvona, Jennifer Lopez?

“I dalje verujem u ljubav do kraja života.”

Zvezda filma “Udaj se za meneJennifer Lopez koja je ranije bila u braku sa Ojani Noom, Cris Juddom i Marc Anthonijem, ove godine ponovo se spojila sa svojim bivšim verenikom Benom Affleckom.

U nedavnom intervjuu, Jennifer je priznala da će uvek verovati u parolu “I živeli su srećno do kraja života”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

„Ne znam, da, valjda. Znate me, ja sam romantična. Uvek sam bila. Bila sam udata nekoliko puta. Da, i dalje verujem u ljubav do kraja života, apsloutno”, rekla je ona u emisiji Today Show.

52-godišnja pevačica i glumica, koja ima 13-godišnje blizance Emme i Maxa, ranije ove godine raskinula je veridbu sa Alexom Rodrigezom, ali se ne stidi svoje romantične istorije.

Rekla je: Ako ne možete da gledate prihvatite stvari sa osmehom i samo to prihvatite… Jednostavno ne razmišljam o tim stvarima”.

„Ljudsko sam biće kao i svi drugi. Imala sam uspone i padove, pravila sam greške i zaista sam ponosna na to dokle sam stigla u životu i ko sam kao osoba, kao majka, kao glumica i kao umetnica.”

J Lo  dala je ovaj otvoren intervju nakon što je prošle nedelje objavljen trejler za njenu novu romantičnu komediju “Udaj se za mene”.

Foto: Profimedia, Instagram Video:YouTube

Priredila: Natalija Knežević

Najnovije