Harper's Bazaar Srbija

Darivanje kao jezik ljubavi: Ovo je poklon kojim ćete na najbolji način iskazati emocije

Sezona je poklanjanja - pokažite dragoj osobi da vam je stalo, na najlepši i najnežniji način...

Ljubav se može iskazati na mnogo načina – rečima, pogledima, dodirima, osmesima… Vremenom koje provodite zajedno radeći čak i one najdosadnije, svakodnevne stvari… Ali, na posebne datume i u posebnim prilikama, ljubav ćete možda najlakše iskazati poklonom – jednako posebnim, jer ste ga pažljivo birali, misleći na dragu osobu.

Šta jedan poklon čini posebnim? Emocija. Upravo zato on i treba da simbolizuje ono što osećamo. On treba da traje, baš kao i naša osećanja; da izaziva nežnost, toplinu, osmeh, sve ono što osećamo kada smo zajedno. I, to može biti samo jedno – nakit. Nakit je onaj poseban poklon kojim možemo da izrazimo baš sve što nam leži na duši.

Poklon… Nakit… Svi ‘tragovi’ nas vode ka dobro poznatoj adresi…

Pandora je mesto gde ćete pronaći ‘ono nešto’ – svaki komad njene blistave magije krije jednu emociju, čuva jedan trenutak, priča jednu priču.

Da li ste znali da su Pandora narukvice omiljene ženske narukvice širom sveta? Ove srebrne narukvice omogućavaju beskrajne načine kombinovanja, a samostalno ili zajedno sa privescima, osoba koja ih nosi moći će da predstavi sebe i sve što ona jeste.

Jedna od prvih asocijacija na Pandora nakit jesu prepoznatljivi i uvek primećeni privesci. Mogu krasiti narukvice, ogrlice, minđuše, tašnu ili privezak za ključeve, a sve zaljubljenike u personalizovan nakit oduševljavaju svojim motivima ljubavi, sreće, porodice, uspeha ili prijateljstva. I, upravo zato, Pandora privesci su nepogrešiv izbor u apsolutno svim prilikama – kao poklon za rođendan, godišnjicu, veridbu, venčanje, pa čak i kao poklon za diplomiranje ili u čast nekog poslovnog uspeha.

Sa povodom ili tek onako, iz čista mira, Pandora nakit je poklon kojim ćete oduševiti drage osobe, ali i sebe same – jer je ponekad i vama potreban dokaz ljubavi i podstrek da nastavite samouvereno, odvažno i jako.

PROMO

Najnovije