Harper’s BAZAAR šoping: Šta da kupite i kako da nosite?

Lepota malih detalja.

Svakodnevica se čini lepšom i lakšom uz detalje koji plene pažnju svojom estetikom. Svedeni ili pak
ekspresivni, oni su tu da nam poslovne aktivnosti ili pak slobodno vreme pretvore u magične rituale.

NEMOJTE SE USTRUČAVATI da zasijate ove jeseni. Boja žutog zlata savršeno prati estetiku neutralnih tonova braon i sive. Igrajte se opozita ekscentričnih komada koji dominiraju svojom dekadencijom i uklopite ih sa svedenim detaljima koji ukazuju na zemljane tonove i njihovu nepretencioznu lepotu.

EKLEKTIKA POP-ART POKRETA i estetika Andyja Warhola definisana jarkim bojama neka vas uvede u novu stilsku sezonu. Postanite vešti u ukapanju jarkih tonova i igrajte se sa njihovim energičnim vizuelnim porukama. Odsustvo modnog šablona i pravila nekada daje najneobičniju dinamiku i šalje poruku o lepotama nasumičnosti.

PONEKAD JE TEŠKO ODLUČITI se za modni motiv koji će nam biti pravac. Najveštiji modni poznavaoci uklopiće ono za šta većina smatra da je neuklopivo. Kožni aksesoar intrigantne teksture nošen sa detaljem od tvida govore o progresivnoj modnoj promisli. Koloracije koje podsećaju na boje sladoleda unose živahnost u odevnu kombinaciju i čine je večito razdraganom.

ISTINSKE LJUBITELJKE MODE samouvereno će biti privržene jednom tonu i koloraciji i sa samopozudanjem će ih inkorporiratin kao deo odevne kombinacije, i to od glave do pete. Nežne nijanse sive i lavande bude modnu nostalgiju dostojnu Jackie O. Kraljica mode neka vam bude uzor kako na sveden način nositi odeću i modne detalje, a opet ostati prepoznatljiv i upečatljiv.

PASTELNE KOLORACIJE NIKADA ne prestaju da intrigiraju. Da li zbog toga što su međusobno jednostavne za uklapanje ili zato što nas svojom nežnom pojavom vraća u vreme prošlosti i tradicionalnih vrednosti, pasteli su vanvremenski modni favoriti i sa njima kao stilskim saveznicima ćete zasigurno ostvariti sofisticiranu pojavu.

UVEK JE ISTA, ALI NIKADA NIJE MONOTONA. Crna boja u modi predstavlja ultimativni aspekt neprolaznosti i u sebi spaja sve elemente klasike, bunta, lepote svedenosti i edgy estetike. Detalji crne boje kreiraju estetiku koja traje, nema vremenske odrednice i uvek je aktuelna. Kada je akcentovana detaljima i elementima u boji žutog zlata, ova kombinacija predstavlja simbol mode.

Harper’s Bazaar

Najnovije