Harper's Bazaar Srbija

Modna matematika

U potrazi za najboljim modnim komadima i aksesoarima sezone posetili smo remiks.com. Koliko smo uštedeli?

Najradosniji period u godini, postaje još radosniji zahvajujući sezonskim sniženjima i šopingom koji će nam izmamiti osmeh na lice. Remiks.com platforma za kupovinu savršena je destinacija za modu za žene, muškarce i decu na kojoj ćete pronaći preko stotinu svetskih brendova. Such a deal sezonski popust do 30% na selektovane artikle bio je savršen povod da posetimo remiks.com i da kupovinom ulepšamo prazničnu sezonu, kako za sebe, tako i za druge.

U novogodišnjoj sezoni nemojte se ustručavati da budete glamurozne, pa samim tim odevni komad kao što je Patrizia Pepe blejzer intenzivne crvene boje sa porubom od perja, savršeno će oslikati duh prazničnih radosti i modne dekadencije. Nošen sa masivnom ogrlicom, nećete imati problema da budete primećeni. Asimetrični bodi crne boje brenda HUGO predstavlja svakodnevni odevni komad koji je  svojom atipičnom formom učinjen zavodljivim i savršenim za večernji provod, pogotovo ako ih uklopite sa kargo pantalonama od satena brenda Diesel.

Steve Madden čizme na platformu od kože dignuće vas na nove stilske visine, doslovno. Edgy i sa duhom panka u sebi, one su savršen komad kojim ćete postići da vaša odevna kombinacija poprimi subverzivne prizvuke. Činjenica da su snižene za 20 odsto dodatno će prevagnuti u korist da budu deo vašeg cipelarnika. S obzirom da sezona praznika ujedno i vreme intenzivnih putovanja, Desigual tašnica i Guess putna torba svedene forme, a intrigantnih 4G paterna od svakog pakovanja napraviće zadovoljstvo.

Poseta planini je nezamisliva bez famoznih Moon Boot čizama, kao ni bez perjane jakne. Naš odabir je Nike crna jakna. Svedenost je uvek na ceni. Nemojte zapostaviti i vaše sportske aktivnosti, pa kao sastavni deo vašeg sportskog arsenala uvrstite Nike helanke sa pop-art paternima ili Tommy Hilfiger duks sa mornarskim motivima.

Koliko smo uštedeli kupovinom na remiks.com platformi? Artikli koje smo poželeli za narednu godinu dobili smo snižene za sjajnih 68.000 dinara. Nekoliko klikova vas deli do savršene kupovine.

Tekst: Marko Mrkaja

Foto: Remiks Promo

Najnovije