Ovo će biti serija godine: Ljubavna priča Johna F. Kennedyja Jr. i Carolyn Bessette uskoro na malim ekranima

Kada treba ispričati priču o trenucima koji su obeležili istoriju – niko to ne radi bolje od Ryana Muprhyja. On je u seriji “American Crime Story” maestralno ispričao priče o ubistvu italijanskog dizajnera Giannija Versacea, kao i suđenje O.J Simpsonu koje je uzdrmalo javnost, a sedmog septembra imaćemo priliku da vidimo i šta se dešavalo iza zatvorenih vrata Ovalne kancelarije, između Billa Clintona i Monike Lewinsky.

Ovog puta, on želi da nam pokaže neku drugu priču. Ni horor priču, ni krimi priču – već onu najlepšu, ljubavnu. Poznati reditelj je najavio da uskoro počinje snimanje serije “American Love Story” koja će u svom fokusu imati zlatni par devedesetih – Johna F. Kennedyja Jr. i Carolyn Bessette. Svako kome su ova imena poznata, zna da se njihova ljubav završila tragično, ali Murphy navodi da je želeo da istraži predivnu ljubav koja je zaintrigirala ceo svet. Serija će prikazati sve od njihovog upoznavanja, pa do tragične smrti u leto 1999. godine.

1995. godine sin Johna i Jackie Keneddy, John Jr. zaprosio je Carolyn Bessette  koja je tada radila kao PR kompanije “Calvin Klein”. Ubrzo su postali jedan od najpopularnijih parova devedesetih, zbog čega je njihova veza konstantno trpela pritiske medija. Oboje su tragično poginuli u avionskoj nesreći 1999. godine, kada je John Jr. izgubio kontrolu nad avionom.

Tekst: Tamara Mladenović

Fotografije: Profimedia

Najnovije