Harper's Bazaar Srbija

Hollywood’s Next Generation: 12 mladih zvezda čiji su roditelji poznati

Mladi, lepi, uspešni - i odrasli uz neke od najslavnijih svetskih ličnosti.

Mnoge poznate ličnosti Holivud smatraju porodičnim biznisom. Stoga, ne čudi što svoju decu uvode u industriju od malih nogu.

Većina i nastavi tragom svojih roditelja, te bilo da ih zanima gluma, muzika ili modeling – takozvane nepo bebe, odnosno favorizovana deca slavnih ličnosti, uvek će mnogo bolje proći.

No, ko su ta slavna deca? Predstavljamo vam 12 holivudskih naslednika ultra-slavnih ličnosti.

Maya Hawke

Maya je dobila priznanje publike i kritičara ulogom Robin u Stranger Things. Mlada glumica za koju se činilo kao da je iskočila ni od kuda, zapravo je ćerka Ethana Hawke-a i Ume Thurman. S obzirom na nasleđen talenat svojih roditelja, ne čudi što je postala nova omiljena glumica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maya Hawke (@maya_hawke)

Kaia Gerber

Model i glumica, Kaia je nominovana za modela godine, učestvujući u mnogim kampanjama i modnim revijama. Neretko se može videti na ulicama grada u šetnji sa popularnim dečkom i glumcem Austin Butlerom, a inače je ćerka supermodela Cindy Crawford i Rande Gerbera. Sa svojih 20 godina uspela je da ostavi lični pečat u modnoj industriji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaia (@kaiagerber)

Lily Rose Depp

Ćerka glumca Johnny Deppa i modela Vanesse Paradis, uspela je da se ostvari u obe industrije. Lily je počela sa modelingom 2015. za Chanel kampanju, ostavši u modnoj kući kao njeno zaštitno lice i ujedno najmlađi brend ambasador. Takođe je glumila u nekoliko filmova, od kojih je jedan iz 2019 – The King.

Lila Moss

Lila je bila model mnogim dizajnerima od Versace do Blumarine, a takođe je krasila naslovne stranice raznih modnih magazina. Ne bismo očekivali ništa manje od ćerke supermodela Kate Moss i Jeffersona Hacka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lila Grace (@lilamoss)

Deacon Phillippe

Poput svoje majke Reese Witherspoon, koja je igrala u nebrojano mnogo legendarnih filmova, kao i oca Ryana Phillippea, Deacon je ušao u svoju novu ulogu: glumca. 18-godišnjak prethodno se bavio muzikom, objavivši singlove poput Long Run i Love for the  summer, sada će se pojaviti u trećoj sezoni serije Never Have I Ever.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by deacon (@deaconphillippe)

Lourdes Leon

Lourdes, ćerka Madonne i Carlosa Leona, je jedna od najnovijih nepo beba koja je pronašla svoj put do popularnosti preko društvenih mreža. 25-godišnjakinja bila je model mnogim brendovima od Mugler do Calvin Klein.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOLAHOL (@lourdesleon)

Iris Law

Model viđen u Versace, Marc Jacobs i kampanjama drugih brendova, javnosti je zanimljiva i zbog svog originalnog stila i uzbudljivih avantura koje je pokreću. Ćerka glumca Jude Lawa i glumice, producentkinje i dizajnerke Sadie Frost bila je predodređena za uspeh.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iris Law 🧼🧊 (@lirisaw)

Sistine & Sophia Stallone

Ćerke Sylvestera Stallonea i modela Jennifer Flavin vode veoma uspešan podkast o sopstvenom životu, a Sisitine se oprobala i u modelingu, kao i u glumi – debitovanjem u horor filmu Meters Down: Uncaged.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sistine (@sistinestallone)

Eve Jobs

Kao što možete pretpostaviti zbog prezimena, Eve je ćerka Apple osnivača, Steva Jobsa i poslovne žene Laurene Powell Jobs. Eve je model i radila je za brendove poput Loewe i Louis Vuitton.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eve Jobs (@evejobs)

Meadow Walker

Manekenka koja se pojavila kampanji za Tiffany & Co, prošetala pistom za Alexander McQueen, i sarađivala sa Givenchy ćerka je preminulog Paula Walkera.

Ísadóra Bjarkardóttir Barney

Šta dobijete kad spojite popularnu pevačicu Björk i filmskog režisera Matthewa Barneya? Talentovanu Ísadóru koja je debitovala kao model za Miu Miu Fall/Winter 2022 kolekciju nakita. No, ona i glumi, a možete je videti u filmu The Northman.

Leni Klum

Sa 18 godina, Leni je već šetala modnim pistama za luskuzne modne kuće poput Dolce&Gabbana, Chopard i Fila, a takođe je i Dior beauty ambasador za nemačko područje. Dobro je naučila od supermodela-mame Heidi Klum.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leni Olumi Klum (@leniklum)

 

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: T.M.

Najnovije