10 filmova i serija koje gledamo u junu

Pripremite kokice i udobno se smestite.

Jun je praktično pred vratima, i sa sobom donosi toliko novih filmskih naslova.

Leto je savršeno vreme da se zavalite, opustite i uživate u novom kinematografskom blagu. Zato, Harper’s BAZAAR je sastavio listu najočekivanijih filmova i televizijskih serija koje nam stižu ovog meseca – od psiholoških trilera do romantičnih komedija.

Dobitnik Golden Globa, The Bear, izlazi sa drugom sezonom baš na vreme za letnju sezonu i ne možemo da dočekamo. Tom Holland, takođe će zaigrati u potpuno novom trileru, The Crowded Room, zajedno sa Amandom Seyfried i Emmy Rossum. Za više informacija o junskim novitetima, nastavite da skrolujete.

The Idol (4. jun)

The Idol prati život pop zvezde (Lily-Rose Depp) koja pada pod uticaj gurua za samopomoć/vlasnika noćnog kluba (The Weeknd).

Based on a True Story (8. jun)

Bračni par (Kaley Cuoco I Chris Messina) prepušteni su životu ali ubrzo nailaze na priliku koju ne mogu propustiti. Iako uključuje zločin i opasnost, oni ipak preuzimaju rizik.

Strays (9. jun)

Ne postoji ništa više srceparajuće od filma o psima, a opet, evo još jednog koji morate pogledati. Reggie biva napušten od svog vlasnika I ostavljen na nemilost ulici.

Transformers: Rise of The Beasts (9. jun)

Došlo je do večne bitke između Autobota i Deseptikona, ali sada je na Maksimalima, Predakonima i Terorkonima da se ujedine i razreše napetost.

The Crowded Room (9. jun)

Dannyju Sullivanu (Holland) dijagnostikovan je disocijativni poremećaj identiteta, i pošto postoji takva stigma oko mentalne bolesti, ljudi automatski pretpostavljaju da je on problem.

Extraction 2 (16. jun)

Svi su mislili da je Tyler Rake (Chris Hemsworth) umro u Daki u Bangladešu tokom svoje poslednje misije – do sada.

The Bear, 2. sezona (22. jun)

Naši omiljeni kuvari Carmy (Jeremy Allen White) i Sydney (Ayo Edebri) ponovo će biti u kuhinji, planirajući nove i uzbudljive stvari za restoran.

No Hard Feelings (23. jun)

Maddie (Jennifer Lawrence) očajnički pokušava da spase svoj dom iz detinjstva, pa pronalazi prilično zanimljiv spisak poslova. Dva roditelja traže ženu koja bi izlazila sa njihovim 19-godišnjim sinom pre nego što krene na koledž kako bi ga pretvorila u muškarca.

Asteroid City (23. jun)

Radnja se odvija u izmišljenom pustinjskom gradu 1955. gde se održava konvencija „Junior Stargazer and Space Cadets“. Postoje tri nezavisne priče koje se odvijaju kroz film, ali su sve nekako briljantno isprepletene.

Indiana Jones And The Dial Of Destiny ( 30. jun)

Omiljeni arheolog Indijana Jones (Harrison Ford) se ponovo vratio. Ovog puta, zajedno sa svojom štićenicom kreće u avanturu da pronađe brojčanik koji ima moć da promeni svetsku istoriju.

Foto: Profimedia,

Video: Youtube

Priredila: T.M.

Najnovije