“And just like that…” dobija 3. sezonu!

Oduševljeni? Iznenađeni?

“And Just Like That” dobija i svoju treću sezonu.

Vest stiže neposredno uoči finala 2. sezone, koje će se odigrati 24. avgusta na HBO Max platformi (slučajnost?). „Radujemo se da provedemo još više vremena u ‘Seks i grad’ univerzumu, pričajući nove priče o životima bliskih i aspirativnih likova koje igraju ovi neverovatni glumci”, rekao je izvršni producent serije Michael Patrick King. „I tek tako…“ dolazi treća sezona.“

Serija ponovo ujedinjuje Sarah Jessicu Parker, Cynthiu Nixon i Kristin Davis dok ponavljaju svoje uloge iz „Seks i grada“. U novoj sezoni franšize takođe se vraća John Corbett kao Aidan, ali i obožavana (i nestrpljivo isčekivana) Samantha Jones, u samom finalu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Max (@streamonmax)

„Drago nam je što možemo da podelimo da je od lansiranja druge sezone ‘And Just Like That…’ serija rangirana kao najgledaniji sadržaj platforme.” Rekla je Sarah Aubrey, šef kontenta za Hbo Max. „Dok se približavamo dugo očekivanom finalu sezone u četvrtak, podižemo naš kosmos na Michaela Patricka Kinga i njegov veličanstveni tim pisaca, producenata, glumačke ekipe i ekipe koja nastavlja da nas šarmira 25 godina kasnije, dinamičnim prijateljstvima i zanimljivim pričama. Jedva čekamo da publika vidi gde će treća sezona odvesti naše omiljene Njujorčan(k)e.”

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila; T.M.

Najnovije