Sve što znamo o filmskoj adaptaciji knjige “It Ends with Us”

Blake Lively i Justin Baldoni udružuju snage na velikom platnu za adaptaciju bestseler romana Colleen Hoover, "It Ends with Us".

it ends with us

Filmska adaptacija bestseler romana “It Ends with Us” Colleen Hoover donosi dirljivu i snažnu priču na veliko platno, sa zvučnim imenima Blake Lively i Justinom Baldonijem, u glavnim ulogama. Ova adaptacija obećava da će verno preneti emocije, složenost likova i intenzivne trenutke koji su knjigu učinili globalnim fenomenom. Za sve ljubitelje romana i filmofile, ova ekranizacija donosi mnogo iščekivanja i uzbuđenja. U nastavku saznajte sve što je do sada poznato o ovom filmu, uključujući radnju, glumačku ekipu, datum izlaska i kontroverze koje su pratile produkciju.

Radnja filma “It Ends with Us”


“It Ends with Us” prati priču Lily Bloom, koja se preseljava u Boston da ostvari svoj san o otvaranju cvećare. Dok se suočava sa traumatičnim uspomenama iz detinjstva, naročito zbog oca koji je zlostavljao njenu majku, Lili upoznaje šarmantnog neurohirurga Ryle Kincaid. Njihova ljubavna priča isprva deluje savršeno, ali ubrzo Lili primećuje sličnosti između Rylea i nasilnog ponašanja svog oca. Stvari postaju još složenije kada se u njen život vrati prva ljubav, Atlas Corrigan (Brandon Sklenar). Lili se suočava sa teškim odlukama dok pokušava da nađe snagu da izgradi bolju budućnost.

it ends with us

Datum izlaska filma


Prvobitni datum izlaska filma bio je zakazan za 9. februar 2024. godine, ali zbog štrajka glumaca i pisaca u Holivudu, premijera je odložena za 9. avgust 2024. godine. Ovaj datum sada s nestrpljenjem očekuju fanovi širom sveta.

it ends with us

Glumačka ekipa


Blake Lively će igrati glavnu ulogu Lily Bloom, dok će Justin Baldoni preuzeti ulogu Rylea Kincaida. Brendon Sklenar će glumiti Atlasa Corrigana, Lillyinog bivšeg dečka koji se vraća u njen život. Ostali članovi glumačke ekipe uključuju Jenny Slate kao Ryleovu sestru Allysu i Hasana Minhaja kao Marshalla.

Trailer


Prvi trailer za film objavljen je 16. maja 2023. godine. Sa pesmom Taylor Swift “My Tears Ricochet” u pozadini, trailer prikazuje ključne trenutke iz filma, uključujući Ryleove nagle ispade i nežne scene između Lilly i Atlasa. Trailer je izazvao veliko interesovanje i dodatno podigao očekivanja fanova.

Kontroverze oko knjige


Iako je “It Ends with Us” stekao ogromnu popularnost, knjiga nije prošla bez kontroverzi. Tema porodičnog nasilja u romanu izazvala je raspravu kada je najavljena bojanka zasnovana na priči. Fanovi su izrazili zabrinutost da bi takav proizvod mogao umanjiti ozbiljnost teme. Colleen Hoover je brzo reagovala i obavestila izdavača da se bojanka neće objaviti, priznajući da je ideja bila pogrešna.

Foto: Profimedia

Najnovije