Harper's Bazaar Srbija

Julia Roberts i Denzel Washington ponovo se sastaju na Netflixu

Na Netflix stiže novi film sa Juliom Roberts i Denzel Washingtonom.

Juliu Roberts i Denzela Washingtona ovoga je puta angažovao Netflix za adaptaciju romana Rumaana Alama „Leave the World Behind“. Knjiga još nije objavljena – to će se dogoditi u oktobru – ali već je spremna filmska adaptacija. Netflix je najavio da će se u glavnim ulogama naći Julia Roberts i Denzel Washington, koji su poslednji put sarađivali pre punih 27 godina.

Zaplet prati porodicu koja putuje na Long Island na odmor. Čim stignu na odredište, vlasnici kuća se vraćaju, govoreći stanarima da je u gradu nestalo struje i da su sve TV, internet i mobilne usluge ugašene. Dve porodice su primorane da ostanu zajedno pod istim krovom, gde se tokom filma počinju odvijati socijalna, klasna i porodična pitanja.

“Leave the World Behind”, je ponovno okupljanje Roberts i Washingtona, koji su prethodno glumili u „The Pelican Brief“, dramskom filmu iz 1993. godine zasnovanom na istoimenom romanu Johna Grishama.

Prema pisanju The Hollywood Reportera, Netflix je pobedio Apple i MGM u ponudi za “‘Leave the World Behind'”, a platformu je koštala više od 100 miliona dolara.

 foto:pinterest

 

Najnovije