Harper's Bazaar Srbija

Nikada bolji kasting za ulogu Lady Di: Nova glumica u seriji “The Crown” izgleda baš kao princeza Diana

Sudeći po prvim fotografijama sa snimanja, sličnost Debicki sa princezom je zapanjujuća.

Snimanje pete sezone “The Crown” je u toku, a na Internetu su se pojavile nove fotografije na kojima glumica Elizabeth Debicki izgleda potpuno poput princeze Diane.

Na snimcima se vidi kako Elizabeth i Dominik West (glumi princa Charlesa) zajedno poziraju na jahti. Debicki je u haljini sa cvetnim printom i retro sunčananim naočarama, a reintrepretirana je i ikonična pixie frizura princeze. Sa druge strane, West nosi smeđe tvid odelo uz avijatičarke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tatler (@tatlermagazine)

Scena verovatno prikazuje putovanje u Italiju iz 1991. godine, na koje je par krenuo sa svoja dva sina, prinčevima Williamom i Harrijem, mesecima pre nego što su objavili da se rastaju.

Interesantno, Netflix je ovu scenu snimio na Christini O, luksuznoj jahti od 325 stopa koja je ranije bila u vlasništvu Aristotela i Jackie Kennedi Onassis.

Treba napomenuti i da je postava najvisokobudžetnije serije ovog streaming servisa u potpunosti prepravljena za petu sezonu.

Prethodno smo imali priliku da vidimo Debicki koja glumi zamišljenu Dianu kako leži na kauču, dok se Imelda Stanton pojavljuje kao kraljica Elisabeth.

Netflix još uvek nije najavio datum premijere pretposlednje sezone “The Crown”, ali sa povremenim pojavljivanjem ovakviih fotografija sa snimanja, iščekivanje je sve veće.

Foto: Profimedia, Instagram, YouTube

Priredila: Natalija Knežević

Najnovije