Harper's Bazaar Srbija

10 novih filmova i serija koje gledamo u februaru

Naslovi koje bi trebalo da stavite na to-do listu ovog februara.

Sa dolaskom februara stižu nam i dosta dobrih opcija za strimovanje, zajedno sa nekim poslasticama za gušt u bioskopima, što ovaj mesec već čini zanimljivijim. Bez obzira da li ste raspoloženi za neku akciju, lekciju iz istorije mode ili klasičnu romansu za Dan zaljubljenih, novi filmovi I serije pružiće vam baš ono što tražite.

Od rom-com horora sa Colom Sprouseom do ponovo zamišljenog Mr. & Mrs. Smith, ovih 10 filmova i serija bi trebalo da stavite na to-do listu ovog februara.

Argylle 

Sa poznatim imenima kao što su Henry Cavill i Dua Lipa, ovaj akcioni triler vodi vas na putovanje sa špijunskim romanopiscem, koji izgleda da živi u jednom od svojih romana. Plus, tu je zaista slatka mačka.

Mr. & Mrs. Smith 

Inspirisani filmom iz 2005. sa Bradom Pittom i Angelinom Jolie u glavnim ulogama, Donald Glover i Mya Erskine pridružuju se ugovorenom braku kao tajni špijuni. Par mora da se snađe u blaženstvu braka, a istovremeno da se nosi sa životom špijuna koji je pod velikim stresom.

Abbott Elementary 3. sezona

Najpopularnija ABC-ova serija poslednjih godina i četvorostruko nagrađivana Emmyjem, Abbott Elementary vraća se za svoju treću sezonu. Quinta Brunson tek treba da razgali gledaoce zabavnom, urnebesnom i dirljivom serijom koja nas tera da tražimo još.

Marmalade 

Zvezda Stranger Things-a Joe Keery ima novog partnera u zločinu – bukvalno. Dok je u zatvoru zbog pljačke banke koja je pošla po zlu, Baron (Keery) priča svom cimeru Otisu (Aldis Hodge) o svojoj ljubavnoj priči sa Marmeladom. Baron i Otis zajedno planiraju bekstvo u nadi da će se mladi ljubavnici ponovo povezati.

One Day 

Ako se sećate srceparajućeg istoimenog filma sa Anne Hathaway i Jim Sturgess, u glavnim ulogama, onda se pripremite za produženu verziju priče. Prateći prijatelje Emmu (Ambika Mod) i Dexa (Leo Woodall) nova Netflixova serija Jedan dan je ljubavna priča koja se proteže preko dvadeset godina.

Lisa Frankenstein 

Cole Sprouse vraća se na ekrane u novom horor rom-comu zajedno sa Kathryn Newton, kao gotički tinejdžer iz 1980-ih koji se zaljubljuje u reanimirani leš Victorie.

The New Look

Duboko uranjajući u istoriju legendarnog modnog dizajnera Chrisiana Diora, ova Apple TV+ serija prikazuje kako je Dior izgradio svoju francusku kuću zahvaljujući popularnosti svog Novog izgleda.

Madame Web

Niste raspoloženi za romantiku ovog Dana zaljubljenih? Provedite 14. februar u bioskopu i gledajte ovaj spin-off SpiderMana sa Dakotom Johnson i Sydney Sweeney. U borbi protiv nepoznatog negativca, bolničarka (Dakota) koja pokazuje znake nove moći mora da zaštiti tri devojke od njihove sudbine.

Avatar: The Last Airbender 

Omiljena animirana serija stiže na Netflix kao live-action adaptacija. Proživite svoje detinjstvo i gledajte kako Aang i njegovi prijatelji pobeđuju Vatrenu naciju.

Drive-Away Dolls

Poznata lica su svuda u ovom com-trileru sa Pedrom Pascalom, Margaret Qualley, I Beanie Feldstein. Kada dve prijateljice krenu na put nakon raskida, stvari kreću da se komplikuju kada im se putevi ukrste sa grupom kriminalaca.

Foto: Profimedia/youtube

Najnovije