Harper's Bazaar Srbija

Zvanično je: Seks i Grad dobija svoj nastavak

Naše omiljene heroine vraćaju se na scenu i još jednom osvajaju ulice Njujorka!

Seks i Grad se definitivno vraća na scenu – glasine su konačno potvrđene!

Novo poglavlje kultne serije, nazvano “And Just Like That…”, prikazaće nam Sarah Jessicu Parker, Cynthiu Nixon i Kristin Davis u svojim najčuvenijim ulogama. Kim Cattrall, koja je bila deo originalne postave, neće se vratiti ovoj seriji, kako je ranije već nagovešteno, dok će se Parker, Nixon i Davis takođe naći u ulogama izvršnih producenata, zajedno sa Michael Patrick Kingom.

Novo poglavlje serije pratiće Carrie Bradshaw, Charlotte York i Mirandu Hobbes kroz njihove avanture, ljubavne živote i prijateljstva u njihovoj šestoj deceniji života. Serija će se sastojati od deset epizoda od po trideset minuta, a kako saznajemo, sve je spremno za početak snimanja u kasno proleće, sa lokacijom u Njujorku.

Parker, Davis i Nixon su podelile vesti o kojima se dugo govorkalo na svojim Instagram nalozima, zajedno sa kratkim foršpanom. Video nam predstavlja snimke Njujorka i kompjuterskog ekrana, na kom se pojavljuju fraze “And just like that… The story continues”, zajedno sa glasom Sarah Jessice Parker, koja je uz svoju Instagram objavu napisala: “Ne mogu a da se ne zapitam, gde su one sada?”

“Odrasla sam ovim likovima i jedva čekam da vidim kako je njihova priča evoluirala u novom poglavlju, sa svom iskrenošću, humorom i voljenim gradom koji ih je oduvek definisao”, izjavila je Sarah Aubrey, direktor originalnog sadržaja HBO Max, pod čijim se okriljem stvara nastavak serije.

Kao što verovatno znate, originalna Seks i Grad serija nastala je kao delo Darrena Stara na osnovu knjige Candace Bushnell iz 1997.godine. Originalna serija premijerno je prikazana na HBO-u 1998.godine i snimljeno je 6 sezona do 2004.godine.

Na osnovu serije stvorena su i dva filma, Sex and the City 2008.godine, i njegov nastavak, Sex and the City 2, 2010. Prequel serija u kojoj je glavnu ulogu dobila AnnaSophia Robb, The Carrie Diaries, premijerno je emitovana na CW 2013.godine.

Foto: Harpersbazaar.us

Najnovije