Harper's Bazaar Srbija

Andrea Bocelli objavio je svoj novi album pod nazivom “Believe”

Novo kompletno diskografsko delo italijanskog tenora uključuje neobjavljenu numeru Ennia Morriconea.

Veliki italijanski tenor, Andrea Bocelli, objavljuje svoj novi album pod nazivom “Believe”. Album takođe uključuje saradnju sa izvođačima nagrađenim Grammy nagradom, Alison Krauss na “Amazing Grace” i Ceciliu Bartolikao i neobjavljenu numeru Ennia Morriconea.

Italijanski tenor otkrio je da mu je u martu dijagnostikovan COVID-19, ali je imao “brz i potpun oporavak” pre uspešnog koncerta u milanskoj katedrali Duomo.

Bocelli je objasnio da ranije nije obelodanio dijagnozu jer je želeo da zaštiti porodičnu privatnost i nije želeo da “nepotrebno brine” svoje fanove. Tenor je takođe najavio da je postao davalac krvi da bi doprineo istraživanju za lečenje koronavirusa. Takođe, Andrea Bocelli najavljuje svoj očekivani nastup za božićnu manifestaciju „Believe In Christmas“ sa operne pozornice Teatro Regio di Parma u Italiji, koja će biti emitovana uživo 12. decembra.

Bocelli će za ovaj događaj sarađivati sa kreativnim direktorom Cirque Du Soleil, Franco Dragone, za magičnu predstavu u kojoj će moći da uživaju svi njegovi obožavaoci širom sveta online.

„Believe” je album koji su proizveli Steven Mercurio & Haydn Bendall, sa svojim konceptom koji je zasnovan na tri ključne reči za umetnika: vera, nada i dobročinstvo. „To su tri teološke vrline hrišćanstva, međutim – nezavisno od bilo koje vere – takođe su tri ključa za davanje smisla i ispunjenje života svakog od nas “, kaže Boccelli.

Album „Believe” možete slušati ovde.

Najnovije