10 podkasta koje slušamo ovog leta

Ovo su neki od najboljih podkasta u 2022. godini.

U potrazi za sadržajem koji hrani našu dušu, bustuje mozak ili nas zabavlja u stanju smo da satima surfujemo netom, gledamo TED govore, jurimo lekcije na YouTube-u i skidamo aplikacije sa korisnim alatima, ali ono što zapravo najviše obožavamo jesu podkasti jer možemo da ih slušamo dok trčimo, sređujemo stan, putujemo na posao. 

Iako im mnogi nisu davali šansu kad su se pojavili, podkasti doživljavaju pravu malu revoluciju i teško je da možemo da zamislimo dan bez njih, a čini nam se da bez nekih podkastera ne bismo mogli dalje kroz život. Sigurni smo da već imate svoje omiljene, u skladu sa delatnostima koje vas zanimaju, ali ako želite da proširite listu ili ste spremni za nešto novo – poslušajte ovih deset zanimljivih podkasta. 

Ukoliko slušate podkaste na platformama Spotify, AmazonApple, predlažemo sledeće naslove: Borderline Salty, Crypto Island, Dead Eyes, Partners, Run, Bambi, RunThe Trojan Horse Affair, Things Fell Apart, This Is Dating, ali ako ih isključivo pratite na YouTube-u, poslušajte sledeće: 

Just a Tip with Megan Batoon

Stupid Genius 

Couple Therapy with Candice and Casey 

Pretty Basic with Alisha Marie and Remi Cruz

The Health Code

Kalyn’s Coffee Talk

The Marie Forleo Podcast

Ear Biscuits

Colin and Samir Show

Video Creators 

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia, YouTube 

Najnovije