Harper's Bazaar Srbija

Beyoncé još jednom zaustavila svet na Super Bowl-u najavom albuma “RENAISSANCE: Act II”

Takođe je objavila dve pesme u country stilu pod nazivima "Texas Hold ‘Em" i "16 Carriages"

beyonce

57. Super Bowl privukao je pažnju celog sveta, okupivši i sportske i muzičke fanove. Dok su se Kansas City Chiefsi borili da ostanu na vrhu terena, Beyoncé je imala spektakularno veče, pojavivši se u Verizon Super Bowl reklami koja je postavila ton za iznenađujuću najavu njenog novog albuma.

Tokom Super Bowl nedelje, Beyoncé je objavila seriju teaser videa za dugo očekivani nastavak njenog albuma RENAISSANCE iz 2022. godine. Sada izgleda da će RENAISSANCE: Act II stići mnogo ranije nego što su fanovi očekivali. Nadolazeći album je osmi studijski album pevačice. Na svom Instagram profilu objavila je vesti zajedno sa dve nove pesme iz ovog albuma. Poslednji teaser video otkriva naziv albuma, Act II, i zvanični datum izlaska albuma. U teaseru se takođe može čuti odlomak nove pesme Texas Hold ‘Em, koja referira na poker igru i rodnu državu pevačice.

Nekoliko trenutaka kasnije, dve pesme su se pojavile na streaming servisima. Pesma u country stilu “Texas Hold ‘Em” počinje sa nizom akustičnih gitara pre nego što se pridruže bas bubanj i vokali. Druga pesma “16 Carriages” se transformiše iz country u orkestralni aranžman. Poslušajte pesme u nastavku teksta:

Foto: Profimedia/Youtube

Najnovije