Harper's Bazaar Srbija

No Doubt se vraća na scenu – u velikom stilu

Kultni bend ponovo na okupu!

Upravo je otkriveno da će rok bend (koji čine Gwen Stefani, Tony Kanal, Tom Dumont, i Adrian Young) ovog proleća izaći na scenu u dolini Indio u Kaliforniji kao deo postave muzičkog festivala Coachella za 2024. Grupa će biti specijalni gost festivala, istog vikenda kada će nastupati I Lana Del Rey, Tyler the Creator, i Doja Cat.

Čuvena četvorka je najavila vest tako što je podelila video na društvenim mrežama gde se glavno lice benda, Stefani, prisećala nostalgičnih fotografija grupe iz ere njihovog vrhunca i zadirkivala da će se uskoro zajedno vratiti na scenu. Nekoliko minuta kasnije, Coachella je potvrdila učešće na ovogodišnjem festivalu.

Za slučaj da je neko ostao neupućen, No Doubt je bila jedna od najpopularnijih grupa kasnih devedesetih i ranih 2000-ih godina, sa planetarno popularnim hitovima “Don’t Speak” i “Just a Girl”, koji se i dalje slušaju.

Pre nego što postala prva umetnica koja je prodala milion digitalnih singlova sa “Hollaback Girl”, Gwen Stefani bila je vodeća dama roka, poznata po svojim energičnim nastupima pored svojih kolega iz benda i svom avanturističkom modnom stilu.

Pored iznenadnog okupljanja No Doubt-a, ovogodišnja Coachella će imati jednu od najraznovrsnijih postava do sada.

Foto: Profimedia, Instagram

Najnovije