Harper's Bazaar Srbija

Sia i Kylie Minogue objavile duet za koji nismo znali koliko nam je bio potreban

I sada smo opsednuti!


Sia je objavila dugo očekivani nastavak albuma “This Is Acting” iz 2016. godine. Pevačica je prvi put najavila album “Reasonable Woman” još 2020. godine. Tri godine kasnije, u septembru 2023. godine, vratila se sa prvom pesmom ovog projekta pod nazivom “Gimme Love”.

Prošlo je više od četiri meseca od tada, pa su fanovi prirodno počeli da se pitaju kakav je status albuma, ali izgleda da Sia jednostavno radi stvari svojim tempom. Ove nedelje je podelila novu pesmu pod nazivom “Dance Alone” u kojoj gostuje Kylie Minogue.

Kao što i samo ime sugeriše, singl ima živahnu plesnu melodiju, što posebno odgovara činjenici da je australijska pop legenda Minogue gostujuća pevačica. Sia i Minogue takođe imaju istoriju saradnje – Sia često piše pesme za druge izvođače i napisala je dve pesme na Minogueinom albumu iz 2014. godine, “Kiss Me Once”.

“Dance Alone” se može pohvaliti svojim impresivnim listom saradnika. Jesse Shatkin je doprineo pisanjem pesama, produkcijom i instrumentalima, zajedno sa klavijaturistom i producentom Jim-E Stackom.

Pored Minogue, eklektični ansambl gostujućih umetnika na albumu “Reasonable Woman” uključuje Chaku Khan, Missy Elliott, Tierra Whack, Kaliii i Paris Hilton.

Poslušajte novu pesmu Sia pod nazivom “Dance Alone” sa gostovanjem Kylie Minogue. Album “Reasonable Woman” izlazi 3. maja.

Foto: Profimedia

Najnovije