Harper's Bazaar Srbija

Angelina Jolie režirala brodvejski mjuzikl sa svojom ćerkom Vivienne

A onda su zajedno prošetale i crvenim tepihom na premijeri mjuzikla.

Angelina Joli pojavila se na premijeri nove mjuzikl predstave “The Outsiders” na Brodveju, u društvu svoje 15-godišnje kćerke Vivienne Joli-Pitt. Majka-kćerka duo zajedno su prošetale crvenim tepihom u Bernard B. Jacobs pozorištu u Njujorku nakon što su zajedno radile na predstavi, pri čemu je Joli preuzela ulogu koproducenta, a Vivienne asistenta.

48-godišnja holivudska zvezda, nosila je sjajnu zlatnu haljinu dugačku do poda s laganim smeđim plaštom za veliku noć. Oversized geometrijske metalik naušnice dodale su dramatičan šmek, dok je crveni ruž uneo dašak boje u celokupan izgled glumice.

Vivienne, koja je viđena kako uživa u šopingu sa svojom majkom u Njujorku tokom vikenda, odabrala je tamnoplavi kombinezon sa svetloplavim patikama za svoj izgled na crvenom tepihu. Njena tamnosmeđa kosa dužine do ramena bila je puštena, s prednjim delom zaglađenim na stranu i postavljenim iza ušiju. Tinejdžerka je bila u istom stilu kao i Justin Levine, koji je delimično zaslužan za knjigu, muziku i tekst predstave. I on je nosio kombinezon i pozirao sa Joli i Vivienne.

Pre premijere, Joli je rekla za People da je odlučila da režira mjuzikl, nakon što joj je kćerka “nekoliko puta prisustvovala ranoj radionici” i ohrabrila je da je pogleda. Vivienne je radila na projektu kao volonter asistent. “Ona je bila tu da pomogne na bilo koji način i mnogo je naučila od Justina Levinea i celog kreativnog tima”, hvalila je. Vivienne je takođe glumila zajedno sa svojom majkom u filmu ” Maleficent ” iz 2014. godine.

Foto: Profimedia

Najnovije