Harper's Bazaar Srbija

Iznenađujući nastup Anne Hathaway i Anne Wintour na Brodveju

Da li vam je nedostajao "Devil Wears Prada"?

Publika muzičke komedije Gutenberg bila je počašćena posebnom scenom u kojoj su se pojavile Anne Hathaway i Anne Wintour, u ulozi producenata mjuzikla. Oskarovka i glavna urednica Vogue izašle su na scenu da uruče protagonistima mjuzikla Budu (Josh Gad) i Dougu (Andrew Rannells) njihov brodvejski ugovor pre nego što se predstava završila.

Štaviše, pojava ovog dvojca je takođe referirala na hit film Đavo nosi Pradu iz 2006. godine, u kojem Anne Hathaway igra Andie Sachs, drugu pomoćnicu Mirande Priestly (Meryl Streep), glavne urednice modnog časopisa. Opšte je poznato da je lik kog tumači Meryl inspirisan Annom Wintour, što je ovaj brodvejski nastup učinio još upečatljivijim. „Ja sam veoma poznati brodvejski producent, a ovo je moj asistent“, kaže Wintour pokazujući na Hathaway, na šta ona odgovara: „Još uvek?”

Glumica je bila obučena u oversized crni blejzer i odgovarajuće pantalone, dok je Wintour nosila crnu maxi haljinu sa šljokičastim kaišem u struku. Obe su imale žute kačkete sa natpisom “producenti”, kao prepoznatljivim elementom mjuzikla.

Napisan i komponovan od strane Scotta Browna i Anthonya Kinga, Gutenberg je zvanično otvoren 12. oktobra i govori o dvojici najboljih prijatelja Buda i Douga, koji imaju za cilj da zajedno održe šou na Brodveju.

Foto: Profimedia, Instagram

Najnovije