Iskorak u nepoznato: Milutin Milošević

Zavirite u "behind the scenes" intervjua sa jednim od najboljih glumaca na regionalnoj sceni.

Retki su glumci koji uživaju podjednaku pažnju na televiziji i u pozorištu, a još ređi su oni koje publika ceni zbog toga što i u jednom i drugom mediju uspevaju da sa minimalnim spoljašnjim sredstvima, ponekad i bez reči, dočaraju bogat, višeslojni unutrašnji život svog junaka. Milutinu Miloševiću to polazi za rukom svaki put.

Izazovi mu pomažu da ostane vitalan 

Uskoro ćete imati priliku da ga gledate u jednoj neobičnoj ulozi, sitkomu koji kreće sa prikazivanjem na televiziji Prva, Od jutra do sutra, gde igra TV prezentera, a osim o novim projektima, sa Milutinom smo razgovarali o izazovima, sa tim kako se nosi sa uspesima i neuspesima na poslu, strahovima. 

Uvek bi prihvatio ulogu koja podrazumeva kompleksni karakter, koja nije vezana za jedan registar 

– Izazov je svaka nova sezona i svaka nova uloga sa kojom je potrebno potvrditi trajaje, opstati i radovati se iznenađenjima našeg posla. Naročito me raduje kada u poslu ili životu uspem od strepnje da napravim saveznika. Mislim da su izazovi neophodni da bismo ostali vitalni, ispričao nam je u intervjuu koji možete pronaći u septembarskom izdanju magazina Harper’s BAZAAR

Osim po ličnostima koje je oživeo na sceni – Kirovljeva od Dostojevskog, Kišovog Borisa Davidoviča, Vojislava Jovanovića Maramboa, Krležu u Našim sinovima Tatjane Mandić Rigonat i druge, sa filma se pamte njegovi Beogradski fantom, Vlada Velisavljević, i Gavrilo Vuković u Sveti Georgije ubiva aždahu, a onda i uloge gradskih šmekera u serijama Žene sa Dedinja, Pet, Močvara, Mama i tata se igraju rata, Vojna akademija, Dinastija i filmu Četiri ruže

– Teško mi pada kad ne radim, kad se pauze između poslova oduže, a onda i to nekad i to bude luksuz koji me natera da smislim nešto što bih voleo da radim. 

Ostatak intervjua pročitajte u štampanom izdanju. 

Tim: 

Behind the scenes fotografije: Velljko Lalović 

Video: Velljko Lalović 

Fotograf: Marko Vulević 

Asistent fotografa: Vladimir Ilić 

Stajling: Milena Kitić 

Šminka i frizura: Natalija Matejić

Intervju: Jelena Milinčić 

 

 

 

Najnovije