Brit Awards 2021 - Najbolji nastupi na crvenom tepihu

Koje poznate ličnosti su se istakle svojim stajlinzima?

U vreme kada se reči Covid-19, vakcina, zaštitne maske i fizičko udaljavanje koriste više nego što smo mogli zamisliti, događaji poput muzičkih nagrada ili festivala čine da verujemo da je povratak u stvarnost moguć i da nećemo dugo čekati.

Dokaz - Brit Awards koje su se juče održale sa velikim uspehom. Gosti nisu nosili maske, događaj je uživo održan i publika kojoj je konačno bilo dozvoljeno da gleda dodelu nagrade bila je tu da daje ritam celom događaju.

Događaj je omogućio onima koji su imali negativan Covid test da prisustvuju svečanoj ceremoniji.

Prve evropske nagrade bile su još jedna prilika za zvezde muzičke industrije da na crvenom tepihu nose impresivne i ekscentrične kreacije. Neki od naših omiljenih nastupa bili su Rina Sawayam, koja je nosila Balmain i Olivia Rodrigo sa neonskom Dior kreacijom koju je izabrala. Naravno, ikona stila, Harry Stiles je još jednom ukrao šou sa svojim Gucci odelom, dok je jedan od najkontroverznijih nastupa imala Dua Lipa.

Kako su izgledale zvezde na dodeli nagrada pogledajte u galeriji fotografija.

foto:profimedia

Pročitajte još

Pročitaj još

Najbolje pesme leta 2021. koje morate da ubacite na svoju plejlistu odmah!

Ne postoji situacija koju dobra muzika ne može da ispravi, zato danas izdvajamo neke od najvećih hitova ovog leta (do sad) koje morate dodati na svoju plejlistu - kako poslovnu, tako i privatnu!

Luka Tripković preporučuje: Šta da čitaš, slušaš, gledaš i posetiš ove nedelje?

U novoj, redovnoj rubrici Harper's Bazaar-a naši gosti iz sveta kulture, umetnosti, mode i show bizz-a, daće vam ideju kako da na provereno kvalitetan način provedete slobodno vreme i nahranite dušu!

Ovo je 7 knjiga koje ćemo poneti sa sobom na letovanje

Najviše knjiga pročitamo tokom letovanja, jer nam je tada mozak najodmorniji. Koliko god se trudili da tokom radnih dana odvojimo vreme za nas i redove kojima jedva čekamo da se posvetimo, kada dođemo sa posla iscrpljeni i dekoncentrisani, radije izaberemo da gledamo kroz ekran kome ćemo posvetiti samo trideset posto naše pažnje.

Šta da čitaš, slušaš, gledaš i posetiš ove nedelje?

U novoj, redovnoj rubrici Harper's Bazaar-a naši gosti iz sveta kulture, umetnosti, mode i show bizz-a, daće vam ideju kako da na provereno kvalitetan način provedete slobodno vreme i nahranite dušu!

Šta da čitaš, slušaš, gledaš i posetiš ove nedelje?

U novoj, redovnoj rubrici Harper's Bazaar-a naši gosti iz sveta kulture, umetnosti, mode i show bizz-daće vam ideju kako da na provereno kvalitetan način provedete slobodno vreme i nahranite dušu!

Avril Lavigne je sada takođe na TikTok-u - svi su ludi za novim spotom za pesmu Sk8er Boi

Pripremite se: odmah ćete biti prekriveni talasom nostalgije za dvehiljaditim.