Harper's Bazaar Srbija

Zašto je baš Harry Styles najbogatiji Britanac?

Harry Styles je zvanično najbogatija mlada britanska zvezda ispod 30 godina. Evo ko je - i zašto - još na listi .

Pevač je proglašen za najbogatiju zvezdu mlađu od 30 godina nakon što je zaradila bogatstvo od 116 miliona funti zahvaljujući holivudskim filmskim ulogama i rasprodanoj turneji po stadionu.

Pop zvezda Harry Styles je proglašena najbogatijom slavnom ličnosti u Velikoj Britaniji, u konkurenciji ispod 30 godina, i to zato što je mnogo više od pevača. U 28. godini, zauzeo je prvo mesto na listi magazina Hot sa imovinom vrednom 116 miliona funti, zahvaljujući rasprodatim turnejama po stadionima i ulogama u holivudskim filmovima. Hari je prvi put ušao na listu 2016. godine, ali je sada stigao na prvo mesto nakon što je probio barijeru od 100 miliona funti tokom prošle godine.

Tu poziciju je ranije držao kolega na vrhu liste Ed Sheeran, ali on više ne ispunjava uslove za listu nakon što je ove godine napunio 31 godinu.

Harijevo imenovanje je usledilo nakon uspeha njegovog albuma Harry’s House, koji je šest nedelja proveo na vrhu britanskih top lista, zajedno sa glavnim singlom As It Was. Pesma je takođe bila na vrhu američke Bilbordove liste u neverovatnih 15 nedelja.

Ovo je potkrepljeno glavnim ulogama u hit filmovima Ne brini, draga i Moj policajac, te njegovom sve većom istaknutošću kao ikone stila sa Gucci preporukama i proizvodima za negu kože i lakova za nokte njegovog brenda Pleasing. Još ako su glasine o fantastično vrednom ugovoru sa Marvel Studios istinite, očekujte da će Harryjeva zvezda nastaviti da raste.

Njegova koleginica Dua Lipa je takođe uživala u snažnom usponu na ovogodišnjoj rang listi skočivši sa osme na drugu poziciju sa 69,1 miliona funti, dok nastavlja da jaše na talasu popularnosti svog drugog albuma praćenog svetskom turnejom. Takođe se može pohvaliti mnoštvom preporuka poput Versacea, Eviana i Pume.

Manekenka Cara Delevigne napredovala je za dva mesta u odnosu na prošlu godinu na trećem mestu sa 63,8 miliona funti. Njen kultni izgled i dalje predstavlja snažan podsticaj za karijeru modela koja radi sa brendovima kao što su Burberri, Rimmel, Chanel i Puma, zajedno sa njenom rastućom glumačkom karijerom i drugim poslovnim interesima.

Reper Stormzi je, u međuvremenu, možda upravo propustio mesto u prvih 10, ali njegovo obećanje da će dati 10 miliona funti u narednoj deceniji i 500 hiljada funti za finansiranje univerzitetskih stipendija za studente u nepovoljnom položaju – dovoljno je da ga svrsta na treću najbolju dobrotvornu zvezdu (bilo koje godine) iza ser Eltona Johna i Martina Luisa.

Kylie Jenner je i dalje najbogatija zvezda sa 30 ili manje godina u svetu. Ova 24-godišnjakinja je na vrhu Međunarodne top 5, a sa 770 miliona funti, to je čini najbogatijom u klanu Kardashian – Jenner.

Tekst: Milica Đorđević

Foto: Profimedia

Najnovije