Harper's Bazaar Srbija

Želite da uđete u njegov master mind? Nabavite knjigu Pharrellizama!

Inspirativna kolekcija Pharrellovih razmišljanja o kreativnosti, socijalnoj pravdi, dizajnu... sada je na samo korak od vas.

Knjiga mudrih misli Pharrella Williamsa, Pharrell-isms, uskoro će se naći u prodaji, zahvaljujući art platformi No More Rulers i Univerzitetu Prinston. Na taj način, muzičar, producent, beauty i fashion mogul, a odnedavno i kreativni direktor muškog odeljenja modne kuće Louis Vuitton, našao se pored izama drugih velikih umova kao što su Yoko Ono, John Lennon, Andy Warholl, Damien Hirst, Daniel Arsham i Virgil Abloh.

U želji da uđu u srž kreativnog procesa umetnika koji je značajna figura u svetu muzike, mode, filma i uopšte pop kulture XXI veka, Pharrell-isms predstavljaju njegove sabrane misli iz raznih intervjua i televizijskih gostovanja. Tu su citati iz muzike, o kreativnosti i socijalnoj pravdi, gde samo jedan glasi “Samosvet je mišić koji treba vežbati svakog dana, kome je potreban režim”.

Knjiga će koštati 16 američkih dolara i moći će da se pazari na sajtu nomorerulers.com.  , od drugog maja, a ako volite seriju Euphoria, onda morate da nabavite ovu coffee table knjigu.

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram, Promo 

Najnovije