Kérastase Elixir Ultime

Letnja nega za raskošnu i sjajnu kosu

Kérastase

Sa dolaskom leta, svi želimo da naša kosa izgleda negovano, raskošno i blistavo, uprkos suncu, moru i vetru. Kada pomislimo na Kérastase, odmah nam pada na pamet kosa koja zrači svilenkastim sjajem i zdravljem – pravi simbol ženstvenosti. Kérastase nije samo sinonim za visokokvalitetnu negu kose, već i za proizvode i tretmane koji kombinuju najsavremeniju tehnologiju, vrhunske sastojke i entuzijazam profesionalaca posvećenih zdravlju i lepoti naše kose.

Letnja sezona donosi brojne izazove za kosu, od prekomernog sunčevog zračenja do slane vode, ali uz prave proizvode možemo uživati u svakom trenutku.

100% VIŠE SJAJA, 96 SATI ANTI-FRIZZ ZAŠTITE, 70% MEKANIJA KOSA

Kérastase je tu da nam pomogne, a Elixir Ultime ulje je savršeno rešenje za negu kose tokom čitave godine, a posebno tokom leta kada je naša kosa najviše izložena isušivanju i oštećenjima.

Čudotvorna kamelija

Elixir Ultime ulje doživelo je reinovaciju, sada u bočici koja se može dopunjavati recikliranim staklom. Glavni sastojak je retka francuska kamelija, poznata po svom uljanom ekstraktu sa moćnim hranljivim i omekšavajućim svojstvima. Ova delikatno ručno ubrana biljka iz Bretanje daje kosi sjaj i mekoću.

Sama formula je rezultat šestogodišnjeg detaljnog istraživanja, sa francuskom kamelijom kao herojem među sastojcima. Želimo da naša kosa bude sjajna, ali vlaga, zagađenje, UV zraci, preterano pranje i termičko oblikovanje mogu učiniti kosu kovrdžavom ili bez sjaja. Zdrava kosa ima glatke, čvrsto zbijene ćelije zanoktice koje reflektuju više svetlosti, dajući joj sjaj.

Mirisni doživljaj

Elixir Ultime ulje za kosu trenutno zaglađuje kutikulu, dajući svakom pramenu sjaj, dok istovremeno jača vlasi i štiti ih od daljeg oštećenja.

Osim toga, donosi novu aromatičnu avanturu sa notama mandarine, frezije i listova ljubičice, koje se prelivaju u srce od kedra, cveta ljubičice i heliotropa, završavajući sa zemljanim baznim notama sandalovine i mošusa. Svaki sloj luksuza vas dublje uranja u idiličnu lepotu Bretanje.

Eliksir za moderne ikone

Povodom obeležavanja šezdesetog rođendana brenda Kérastase i lansiranja Elixir Ultime ulja, L’Oreal Akademija na Novom Beogradu postala je kreativna radionica. Neke od najpoznatijih influenserki iz sveta lepote i mode uživale su u čarima negovane kose, tretirane Kérastase preparatima, i sušene u retro haubama, kao što je to bio običaj pre nekoliko decenija.

Kérastase na inovativan način pokazuje da je lider u svom polju, jer je u stalnoj potrazi za novim rešenjima, dok ostaje dosledan višedecenijskom nasleđu brenda. Uživanje je bilo potpuno uz listanje omiljenog modnog magazina, dok unapređena formula ulja za kosu spaja prošlost sa budućim tendencijama. Na kraju krajeva, bez nasleđa i istorije, ne možemo ići ukorak sa sutrašnjicom.

Foto: Promo Kérastase, Shoot with Kitty

Najnovije