Najlakši način da napravite raskošne lokne kao sa crvenog tepiha

Najpoznatiji uređaj za stilizovanje kose, sada je redizajniran i još jednostavniji za rukovanje

Kada god želimo da se osetimo posebno i izgledamo drugačije, pribegavamo starom dobrom triku – promeni frizure. Ovo ne mora uvek da uključuje šišanje – dovoljno je da kovrdžavu kosu ispravimo, a ravnu uvijemo, pa da dobijemo željeni “wow” efekat.

U oba slučaja, izbor uređaja za stilizovanje kose od ključnog je značaja. Doduše, primetili smo da se često više pažnje posvećuje onima za ispravljanje kose, nego onima za uvijanje, iako je obe frizure jednako teško napraviti – ili pak lako, ukoliko posedujete adekvatan aparat.

Danas odlučujemo da ispravimo ovu “nepravdu” i pomognemo svim devojkama koje u posebnim prilikama žele da uživaju u raskošnim loknama kao sa crvenog tepiha. Vrlo dobro znamo da ravne vlasi ponekad umeju da budu i te kako nezahvalne za oblikovanje, ali uz Dyson Airwrap čak i najzahtevnija kosa biće stilizovana brzo i lako.

Dyson Airwrap, najpoznatiji uređaj za stilizovanje kose, sada je redizajniran i još jednostavniji za rukovanje, dok istovremeno čuva kvalitet kose i štiti je od prevelike toplote zagrevanja.

Foto: Promo, Youtube

Najnovije