Harper's Bazaar Srbija

Rosamund Pike ima najsavršeniju frizuru

I mi, naravno, želimo da je reinterpretiramo, odmah.

Rosamund Pike oduševila je svojim glamuroznim izgledom na ovogodišnjem Brooklyn Artists Ball x DIOR događaju u muzeju Brooklyn u Njujorku. Ova 45-godišnja zvezda Saltburna, privukla je pažnju svojom elegantnom pojavom i sofisticiranim stilom.

Belu plisiranu haljinu sa detaljima koloritnog cvetnog veza nosila je uz beli sako koju su, takođe, krasili vezeni motivi. Stajling je zaokružila satenskim sandalama na platformu, još jednom demonstrirajući svoj odvažni modni stav.

Međutim, ovog puta akcenat je bio na njenoj spektakularnoj frizuri. Rosamund je nosila složene pletenice spojene u polukružni rep, stvarajući jedinstven i efektan izgled. Između pletenica, kosu je dodatno ukrasila zlatnom šnalom u obliku leptira, koju je koordinisala sa minđušama – jednostavno savršeno.

Ovom prilikom, Rosamund Pike još jednom je pokazala svoj neosporni modni senzibilitet i poziciju kao jedna od ikona stila u svetu zabave. Njen glamurozni izgled na ovom događaju definitivno će biti zapamćen kao jedan od najupečatljivijih trenutaka mode ove godine.

Foto: Profimedia

Najnovije