Lavanda manikir

Novi trend koji obožavamo

manikir

Proleće je pravo vreme za osveženje vašeg beauty izgleda, a nežne nijanse su uvek dobar izbor. Čini se da nijedan letnji look nije potpun bez daška pastelnih boja. Jedna od nijansi koja savršeno odražava prolećnu svežinu je lavanda, naročito kada se koristi za manikir. U nastavku teksta pogledajte naš izbor ideja za vase nokte koje će vas inspirisati ovog proleća.

Negativan Prostor Lavanda Manikir

Možete stvoriti upečatljiv lavanda manikir sa samo jednom nijansom laka. Trik je da budete kreativni sa nanošenjem laka. Za ovaj izgled, izabrali smo pune nokte u kombinaciji sa francuskim vrhovima i akcentima pri korenu nokta.

Breskva i Lavanda Cik-Cak Nokti

Volimo svetlu, šarenu privlačnost ovog nežnog cik-cak manikira koji je izuzetno lak za realizaciju. Potrebna vam je mat baza u boji lavande, tanka četkica za detalje i pastelni lak u boji breskve. Zbog jednostavnosti dizajna ovaj manikir može se izraditi i gel i običnim lakom za nokte.

Svetlucavi Lavanda Aura Nokti

Aura nokti su i dalje popularan izbor za nail art, a ovaj glazirani, eterealni stil možda je jedan od naših omiljenih.

Lavanda Dijagonale

Evo još jednog vrlo jednostavnog “uradi sam” lavanda manikira. Koristite traku za iscrtavanje kako biste dijagonalno podelili nokte. Jednu stranu ispunite lakom u nijansi mlečne boje, a drugu nijansom lavande.

Ombre Hromirani Lavanda Vrhovi

Ovde imamo još jedan eterealni lavanda manikir. Za sličan izgled, koristite nude lak po vašem izboru zajedno sa sjajnim hrom pigmentom u prahu. Koristite sunđer za nanošenje boja u ombré stilu. Prvo nanesite nude podlogu, pustite da se osuši, a zatim nanesite hrom puder sunđerom za senke i završite sa završnim slojem laka.

Pastelni Neon Lavanda Nokti

Neon ljubičasta boja je jako zahvalna, kako za proleće, tako i za leto. Ovaj jednostavni ali efektni manikir najlepše parira osunčanom, letnjem tenu.

Lavanda Ombre Zvezdani Manikir

Ukoliko želite da unesete malo živahnosti u vaš manikir, ovaj dizajn će vam se sigurno dopasti. Nežan i suptilan ombre sa detaljima zvedza odgovaraće svakoj prilici.

Lavanda Shift Nokti

Ombré prelazi su veliki trend dok izlazimo iz proleća i ulazimo u leto 2024. Volimo ovaj bogat prelaz iz lavande u kraljevsko ljubičastu.

Lavanda Nude Zvezdani Nokti

Ovaj ultra svetli lavanda nude zvezdani manikir ima prizvuk ranih 2000-ih. Kreativan frenč sa svetlucavim akcentima je odličan izbor ovog proleća.

Foto: Instagram, Unsplash, Promo Essie

Najnovije