5 letnjih trendova koji će inspirisati vaš sledeći manikir

S obzirom na to da leti mahom biramo jednostavne kombinacije sa ciljem da se samo osećamo prijatno na 40+ stepeni, često nam nedostaju ideje kako da unapredimo ovakav basic look. Uz diskretan nakit koji je i dalje na modnom tronu, manikir može da bude vaš saveznik u osmišljavanju prepoznatljivog letnjeg stila, a u nastavku vam otkrivamo pet ideja koje će vas inspirisati.

Kao sladoled

Nepravilni oblici i pastelne boje predstavljaju dobitnu kombinaciju za leto. Ovakav manikir će vas podsetiti na vaš omiljeni dezert, a osim toga, podstaći će vašu maštu (ukoliko se osmelite da sami rekreirate ovaj dizajn).

Diskretni cirkoni

Cirkoni ne moraju da izgledaju kič – naprotiv! Kratke nokte u nežnim, neutralnim tonovima na pravi način ćete istaći diskretnim cirkonima kojima možete da kreirate omiljenu zvezdanu konstelaciju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elle Gerstein (@enamelle)

Nail aksesoari

Za ljubitelje ekstravagantnih i pomalo otkačenih noktiju, evo ideje kako manikir možete da pretvorite u vaš omiljeni aksesoar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saccia (@sacciadidthat)

U boji neba

Iako još uvek odbrojavamo dane do leta, već sada znamo koja boja će obeležiti najvrelije godišnje doba – bebi-plava!

Malo drugačiji „French“

Francuski manikir je, prosto, klasika. Međutim, kada želite da malo „začinite“ stvari, odlučite se za neočekivane boje i malo kreativniji način iscrtavanja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by eri ishizu (@erierinailz)

Foto: Instagram / @heygreatnails

Priredila: I. T.

Najnovije