Čista lepota krije se u prirodi

Priroda je jedina knjiga koja nam na svakoj stranici nudi bitan sadržaj, kako je verovao Gete…

U to smo se i sami mnogo puta uverili. Priroda u sebi krije magiju, čudesa i neverovatnu moć da preko noći promeni čitav svet u kojem živimo. Nezaustavljiva, nepokolebljiva i neustrašiva, ona nam daje, ali i uzima, poklanja nam sebe i sve svoje plodove, koje možemo da iskoristimo na pravi način.

U želji da sačuvamo što više prirodnih bogatstava, čitav svet kao da se istovremeno okrenuo održivom načinu razmišljanja. Praktično svaki kutak našeg života transformisao se u fabriku održivosti, sa idejom da sačuvamo sve čari prirode.

Upravo to je slučaj i sa svetom lepote i zdravlja. U porastu je broj ljudi koji pažljivo biraju šta će uneti u svoj organizam, kao i šta će naneti na svoju kožu putem kozmetike koju svakodnevno koriste. Veliki broj proizvoda za negu lica i tela u sebi sadrži elemente koji su više nego nepovoljni za naš lep i zdrav izgled, zbog čega se mnogi okreću proizvodima baziranim na sastojcima iz prirode. Takozvana „čista kozmetika“ je nakon svoje pojave brzo i sa lakoćom osvojila čitav svet.

Slavni brend Avon pridružio se ovoj priči lansiranjem Distillery linije prošle godine, koja je svim damama ponudila proizvode vrhunskog kvaliteta. Ova linija proizvoda je veganska, maksimalno učinkovita i upakovana u održivo pakovanje.

Isključivo namenjeni nezi kože, Distillery proizvodi su kreirani od sastojaka koji su destilovani kako bi bili maksimalno delotvorni i kako bi nam omogućili da uživamo u svojoj prirodnoj lepoti, pre svega. Snaga kolekcije krije se u čistim sastojcima, koji dolaze u visoko koncentrovanim formulama, bez alkohola, dodatnih parfema i drugih supstanci za koje je poznato da štete našoj koži.  

Ovom prilikom, Avon nas fascinira šminkom koja postaje nova etapa Distillery kolekcije, nudeći nam maskaru, puder i senke za oči. Predstavljeni u glamuroznom pakovanju koje prati prethodno lansirane linije za negu, noviteti su takođe veganski, hipoalergenski i pogodni za sve tipove kože.

Uz pomoć veganske boje Shadow Shoots senki za oči možete postići sjajne rezultate, jer samo najčistiji mineralni pigmenti i esencijalni sastojci predstavljaju osnovu ove osvešćene kolekcije. Svi proizvodi iz Distillery linije su čisti, a vama će podariti jasnu i živahnu boju prilikom svakog nanošenja, koje je više nego jednostavno – bez komplikovanja, samo čista i sveža lepota.

Puder Pressed to Impress poseduje bogatu, kremastu strukturu, koja u sebi nosi visoku koncentraciju prirodnih mineralnih pigmenata, nudeći nam dugotrajnu pokrivenost. Takođe sadrži omega 3 kiseline, ulje semena maline, antioksidanse i mineralne pigmente, čime preuzima glavnu ulogu u stvaranju predivnog i ujednačenog tena.

Lash’d Up maskara koja će verovatno biti najpopularniji proizvod iz ove kolekcije, formulisana je prirodno dobijenim voskom i čistim mineralnim pigmentima, a vašim trepavicama će podariti bogatu crnu boju i dvostruki volumen bez grudvica.

Distillery kolekcija svakako je dokaz da se u našoj svakodnevnoj potrazi za lepotom, moramo pre svega okrenuti sebi i naturalnom izgledu. Zato budimo prirodne, otkrijmo čistu lepotu…

Najnovije