Jednu kartu za Rio, molim: letnji noviteti brenda Guerlain

Guerlain je predstavio dve kolekcije šminke – “Brazilian Club” i ” Terracotta Collectors”: obe kolekcije su inspirisane letom i predivnim gradovima, poput Ria de Žaneira i Los Anđelesa.

“Brazilska“ kolekcija uključuje legendarne meteorite u izdanju Brazilian Fizz, koji se razlikuju po šarenom dizajnu na dva načina: pakovanje je ukrašeno tradicionalnim uzorcima brazilskih narukvica, dok su kuglice pudera u nijansama blagog marshmallowa, u boji klementina i na koži stvaraju nijansu breskve. Zahvaljujući tehnologiji zvezdanog praha, Meteorites sadrže reflektujuće čestice koje opčinjavajuće blistaju na suncu. Kada potrošite puder, kutija se može koristiti za nakit.

 

Guerlain Météorites Brazilian Fizz

Pored toga, asortiman kolekcije “Brazilian Club” uključuje i rumenilo koje naglašava crte lica i daje koži sjaj nakon dugog karantina. Noviteti su takođe kreirani kompaktno, tako da lako svoje mesto pronalaze i u najmanjoj torbi.

 

Rumenilo Guerlain Brazilian Shimmer Blush i bronzer Terracotta Collector Brazilian Beach

Sigurno ćete primetiti kalifornijsku estetiku u kolekciji „Terracotta Collectors“. Makeup linija sadrži tri bronzera: jedan u drvenoj futroli sa zlatnim otiskom – Terracotta Collector Brazilian Beach, i dva velika, u veličini XL – Terracotta Palm Street i Terracotta Pacific Avenue. Sve, od šeme boja do dizajna novih proizvoda, podseća na stil art deco-a u nekoj luksuznoj kući na Beverli Hilsu. 

Bronzeri  Guerlain Terracotta Palm Street i Terracotta Pacific Avenue

Najnovije