Harper's Bazaar Srbija

Šljokice, čokoladni tonovi i malo drugačiji “French”: Donosimo 30 ideja za zimski manikir

Ne znamo da li je i vama fascinantno-neverovatna činjenica da smo ušli u poslednji mesec 2021. godine, nama jeste, ali bez obzira na zbunjenost, odlučili smo da pozitivno gledamo na stvari – kraj još jedne lude godine, početak zime kao zapravo jako inspirativnog godišnjeg doba, dolazak zimskih trendova… Život je ipak lep!

Kad smo već kod zimskih trendova, kako da govorimo o modi, a da ne spomenemo beauty segment? Temu zimskih i prazničnih trendova smo tek zagrebali po površini, zato polako nastavljamo dalje, a na red nam dolazi manikir. Uzgred, da li i vi želite da svakog dana menjate izgled svojih noktiju? U redu, nismo jedini! Pored toliko inspiracije, čudno bi bilo da ne želimo drugačije…

Pročitajte još i: 10 ideja za manikir koje će u vama probuditi praznično raspoloženje

Uglavnom, ukoliko planirate narednu posetu svojoj omiljenoj kozmetičarki, taman na vreme vam donosimo čak 30 ideja za zimski manikir koji će sigurno privući svačiju pažnju! U galeriji možete pronaći mnoštvo inspiracije, od šljokica na bezbroj načina, tamnih i čokoladnih tonova, pravih zimskih, pa sve do malo drugačijih ideja za francuski manikir. Kako mi to volimo da kažemo u ovom slučaju – za svakog ponešto, za nekoga sve.

Javite nam za koji manikir ste se vi odlučili! (Mi još uvek ne znamo odakle da počnemo…)

Foto: Instagram

Priredila: Ivana Tomić

Najnovije