Moćna make-up kolekcija za najtoplije letnje dane

Šminka koja je postojana od prve jutarnje kafe, pa sve do večernjeg izlaska, naročito ti je potrebna tokom leta. Znajući da ti je neophodno da ne razmišljaš o korekciji šminke, jer vreli dani zahtevaju pouzdan make-up koji je otporan na vodu, vlažnost i toplotu, kompanija Avon je snažnoj Power Stay kolekciji pridružila tri nova proizvoda – Power Stay vodootpornu maskaru, kao i Power Stay ajlajner i senke za oči, koji dolaze u 6 intenzivnih nijansi, za kompletan letnji make-up look.

Power Stay vodootporna maskara za volumen, 699 rsd.

Power Stay vodootporna maskara, otporna na toplotu i vlagu, pruža 9 puta veći eksplozivni volumen i neće se razmazati ni tokom najtoplijih dana. Zakrivljena četkica donosi nanošenje bez grudvica, dok ColorLock tehnologija sa infuzijom kolagena, proteina i amino kiselina drži trepavice na mestu i do 24 sata.

Šminkanje očiju upotpunjeno je uz Power Stay ajlajner koji je postojan i ne razmazuje se i do 16 sati, kao i Power Stay senku za oči u stiku čija intenzivna i ujednačena boja donosi upečatljiv izgled. Njena kremasta struktura lako prijanja, otporna je na vodu, vlažnost i toplotu čak do 16 sati, dok ugrađeni rezač omogućava idealnu preciznost i definiciju.

16 hour eyeliner Power Stay, 399 rsd.

Senka za oči u stiku Power Stay, 719.rsd

„Kao šminkeru vrlo mi je bitno da proizvodi koje koristim imaju vodootporna svojstva, pogotovo u periodu venčanja i matura koje su u najtoplijem delu godine – kada je zaista važno da izdrže test visokih temperatura. Ove sezone ajlajneri u boji su veoma atraktivni, pa je dobra ideja da  ovakav dugotrajni proizvod uvrstite u svoju dnevnu rutinu, a ako niste vični preciznom nanošenju uvek možete odabrati senku u olovci. Meni je za oko zapala nijansa Bronze Sugar koja je nežna i vrlo univerzalna pa će pristajati svakoj boji očiju , mislim da će i kod devojaka ovog leta biti vrlo popularna.“ – izjavila je Jelena Stanković, profesionalna šminkerka.

Isprobaj proizvode koji će ti omogućiti da tokom čitavog dana izgledaš kao da si se tek našminkala. Start strong, stay strong!

Kompletna Power Stay kolekcija dostupna je u Avon brošuri, kao i na sajtu www.avon.rs

 

Najnovije