Harper's Bazaar Srbija

Najveći beauty trendovi za 2023. godinu

Prozračna i sjajna koža sa posvetljenim obrvama, razbarušena kosa i zamrljana senka – kako ćemo se ulepšavati u narednim mesecima?

Susan Fang 

Proleće može proći bez raznih stvari, ali ne možemo da ga ne obeležimo novim trendovima. Zavirili smo na vrata poznatih modnih kuća i evo čiji umetnički izrazi su nam najviše zapali za oko. U pogledu beauty trendova za sezonu proleće/leto 2023 izdvajamo brendove poput Susan Fang, Chanel, Tom Ford, Louis Vuitton, Helpen i druge. 

Počev od blajhanih obrva koje će se, kako stvari stoje, zadržati kao trend, ali i vampirskog šika koji nije rezervisan samo za zimu. Tu je i izuzetno optimističan look sa blještavim jarkim bojama, uzbudljivo sjajnom kožom i naglašenim očima na vrlo zabavan način.

NUDE LOOK

Svaki dobar makeup počinje lepom kožom. Izdvojite vreme vaše svakodnevice za temeljnu rutinu negovanja, a ostalo će rešiti kvalitetan kremasti iluminator!

Chanel 

PUNK CHIC

Pravo je vreme da probate ono za šta nikada niste imali hrabrosti, a mi imamo čak dva predloga:

1. Razbarušena kratka kosa kao modni trend i oslobađanje od predrasuda okoline i doživljaja ženstvenost.

2. Zamrljani smokey izgled očiju koji će vam dati dozu smelosti i potpune rasterećenosti od toga kako vas drugi vide!

Tom Ford 

FUN TIME

Ulepšavanje treba pre svega bude jedna dnevna relaksacija i zabava. Stoga, tako mu i pristupite, te dozvolite sebi jarke boje i interesantne tehnike šminkanja ovog proleća. 

Carolina Herrera 

Pro tip: Kada noste karmin jarkih nijansi poput crvenih, pink ili bordo, vrlo je važno da vam lice bude savršeno ujednačeno i glatko, jer će u suprotnom crveni tonovi iz karmina istaći svaku neujednačenost na licu. 

Tekst: Nataša Milošević 

Fotografije: Profimedia 

 

 

 

Najnovije