Naomi Campbell je prvo globalno lice Pat McGrath Labs

Kada je u pitanju izbor prvog globalnog lica make-up brenda, ne možete dobiti legendarnije od Naomi Campbell, ali opet Pat McGrath nije običan osnivač brenda. Poznata britanska šminkerka, poznata kao "Mother", lansirala je kozmetičku liniju kultnog statusa 2015. godine, a Campbell poznaje više od 25 godina - upoznale su se 1994. godine.

Uzbudljiva najava čini Naomi Campbell prvom osobom koja je preuzela takvu ulogu za Pat McGrath Labs. McGrath naziva svoju prijateljicu „Ultimate McGrath Muse“.

„Oduševljena sam što je moja sestra Naomi Campbell naše prvo zaštitno lice Pat McGrath Labs. Njena lepota je bez upoređivanja, ali ono što je uistinu čini posebnom i pravom McGrath muzom, jeste njena legendarna odanost, neuporediva radna etika i uzvišena duša. Ponizno je reći da smatram da sam blagoslovlena što je nazivam svojom prijateljicom." - McGrath

Kao što smo očekivali od Pat McGrath Labs, nova kolekcija je ispunjena pigmentima koji reflektuju svetlost i za usne i za oči, a posebno se izdvaja paleta senki u ružičastim tonovima.

Kampanju „Divine Rose“ je režirala sama Pat McGrath. Vrlo je uzbudljivo što možemo videti Naomi Campbell opet u šminkerskoj stolici, jer će takođe glumiti u McGrath Masterchat seriji na društvenim mrežama.

„Apsolutna je čast biti novo i prvo zvanično lice Pat McGrath Labs", otkrila je Campbell. „Pat je moja porodica koju sam sama odabrala i neprikosnovena kreativna snaga u beauty biznisu, u mom je životu od ranih faza moje karijere. Pat je kreirala liniju koja vraća maštu i glamur u naš svakodnevni život i ponovo nas navodi na sanjarenje! Ne postoji niko drugi sa kim bih radije krenula na ovaj put, osim kultne Pat McGrath." – izjavila je Naomi.

 

popsugar.co.uk

Pročitajte još

Pročitaj još