Supreme lansira prvi makeup proizvod

U saradnji sa Pat McGrath!

Ovo je prva saradnja streetwear i beauty brenda u 26-godišnjoj istoriji.

Već 26 godina, brend Supreme „boji grad u crveno“. Naravno, taj grad je Njujork, gde je brend otvorio svoju prvu prodavnicu u SoHo-u, u aprilu 1994. godine.

„Njujork je sinonim za Supreme – kada čujete ime, automatski imate pred očima belo-crvenu paletu“, kaže Pat McGrath, koja je udružila snage sa brendom zbog prve saradnje.

U okviru saradnje, lansirali su jarko crveni ruž koji podseća na logotip Supreme. Brend je poznat ne samo po svojoj odeći koja se prodaje svake sekunde, već i po svojim odvažnim saradnjama. Do sada, oni su lansirali zajedničke kolekcije sa Stone Island, North Face, Louis Vuitton, RIMOWA, BAPE, Gucci, Comme des Garçons i dr.

Međutim, nova saradnja označava prvo iskustvo kompanije Supreme u kozmetici. Pat McGrath je jedna od najpoznatijih i najuticajnijih makeup umetnica na svetu. Radila je sa brendovima kao što su Prada, Miu Miu, Comme des Garcons i Dolce & Gabbana, a njeni radovi redovno krase naslovne strane sjajnih modnih časopisa.

Ne iznenađuje činjenica da je Supreme baš u saradnji sa njom lansirao svoj prvi kozmetički proizvod. Rezultat saradnje je ruž u futroli dobro poznate jarko crvene boje sa belim logotipom i zlatnim “usnama” – simbolom brenda Pat McGrath Labs.

Cena ruža za usne još nije poznata.

Pat McGrath x Supreme ruž za usne biće deo kolekcije jesen/zima brenda – a u prodaji će se naći 20. avgusta.

allure.com

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Pat McGrath (@patmcgrathreal) onAug 16, 2020 at 7:13am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Pat McGrath (@patmcgrathreal) onAug 17, 2020 at 4:57am PDT

Najnovije