Rešite se senki oko očiju i natečenosti za samo 48 sati

Opšte je poznata izreka da su oči ogledalo duše, ali kada se probudimo ujutru sa tamnim kolutovima ili nadutim područjem oko očiju zbog kojih delujemo umorno, starije i neispavano, sigurno ne ostavljamo pozitivan utisak. Podočnjaci i otečenost oko očiju jedan su od najčešćih problema većine žena. Misleći na potrebu svake žene za svežim i podmlađenim izgledom, Avon je svoje poznate Anew skin-care proizvode obogatio višestruko nagrađivanim Protinolom™ koji pospešuje dva tipa kolagena, hidrira kožu i smanjuje podočnjake i natečenost, i na taj način se bori protiv znakova starenja.

Tamni podočnjaci, otečenost i senke oko očiju, povlače se već nakon 48 sati zahvaljujući Dual Eye kremi za ublažavanje podočnjaka sa Protinolom™. Čini je krema za korekciju tena koju je potrebno nanositi ujutru, i gel za neutralizaciju podočnjaka, za negu pred spavanje. Obogaćena antioksidansima i ekstraktom morskih algi, pomaže u povlačenju tamnih i crvenih fleka i otečenosti oko očiju, što je potvrdilo i 92% ispitanika*.

Dual Eye lifting krema za predeo oko očiju sa Protinolom™ sastoji se od kreme bez ulja i laganog gela za zatezanje kapaka. Koža ispod očiju je delikatna pa je potrebno umirujući gel nežno nanositi uveče, kako bi se zategli kapci, a blistavu kremu za oči, neophodno je namazati ujutru. Formulisan aminokiselinama i kofeinom, pospešuje hidrataciju i pruža instant i dugotrajni lifting efekat. 

Protinol™ je patentirana formula koja je osvojila srebrnu Edison nagradu u kategoriji “Napredna nega kože”, a dostupna je samo u Avonovim proizvodima. 

Proizvodi sa Protinolom™ dostupni su u Avon brošuri od 1. januara, kao i na sajtu avon.rs.

*zasnovano na korisničkoj studiji 99 ljudi

PROMO

Najnovije