Kim Kardashian tvrdi da je otkrila kako miriše ljubav

Kada Kim Kardashian izjavi da je naumila da napravi nešto klasično, što poseduje kvalitet koji prkosi vremenu, onda sam zaista zaintrigirana time. Ipak je ona kraljica trendova i novih izuma sadašnjice, te su njeni glavni kupci pretežno mlađe generacije. Međutim, sada se odlučila za nešto drugačije, sveže, a to znači samo jedno – povratku korenima prošlosti. Tamo leži tajna klasične lepote i one prave vrednosti koja ne prolazi.

U pitanju je parfem koji je lansirala u saradnji sa svojojm majkom,svima dobro poznatom Chris Jenner. Ono što je mene lično oduševilo jeste sam koncept bočiće i njenog neverovatnog dizajna. Na tržištu parfema do sada nisam videla ovako nešto. Sama bočica je pravo malo umetničko delo i žarko želim da krasimoju voljenu policu sa kozmetikom.

Kim kaže da je ovo miris koji slavi bezuslovnu ljubav između majke i ćerke i nosi jednostavan nazivKKW x KRIS. Parfem se otvara razigranom svežinom frezije i kadife, uz dodatak blistavog Aperol Spritza koji savršeno uvodi u nežne cvetnesredišnje note. Srce parfema čini vanvremenski buket belog cveća u kome se nalaze: kremasta gardenija, bogata tuberoza, raskošno zvono ljiljana i nezaobilazan jasmin. U baznim notama krije se šuma od kašmira, svetlucavi zlatni ćilibar i primamljivi vetiver.

Moram priznati da do sada nisam imala želju da probam bilo šta od sestara Kardashian, ali ovaj parfem me je kupio, kako dizajnom, tako i pričom i samim mirisnim notama. Ovo je proizvod napravljen sa ljubavlju i iskrenom emocijom. Mislim da će ova žena tek pokazati šta sve može da ponudi, ne samo tinejžerima, već i ozbiljnim kupcima, jer je ovaj parfem upravo to dokazao.Možete ga kupiti nakkwfragrance.com po ceni od 40 dolara.

 

KKW x KRIS edp, kkwfragrance.com

FOTOGRAFIJE: KKWFRAGRANCE.COM; INSTAGRAM @KIMKARDASHIAN

 

N.M.

 

Najnovije