Postoje li zaista parfemi koji zavode

Interesantna je činjenica da će prava dama uvek prvo odabrati parfem, u odnosu na sve druge dragocenosti. Obavijena mirisom svog omiljenog parfema svaka ženska osoba dobija na senzualnosti i ne ustručava se da istakne svoj seksipil.

Svojevremeno je i famozna Merlin Monro izjavila kako u krevetu ne nosi ništa osim nekoliko kapi parfema "Chanel No.5". To je naravno uslovilo činjenicom da je i dan danas ovaj parfem najprodavaniji na svetu. Jer zaista, svega nekoliko kapi idealnog parfema u pravom trenutku može ostaviti toliko snažan utisak da sve drugo pada u zaborav.

Istražili smo za vas – da li zaista postoje parfemi koji zavode? Ili je to samo mit.

Ako je verovati najvećem broju ispitanika, parfemi cvetnih nota čine da ženska osoba koja nosi na sebi ovaj parfem bude apsolutno primećena. Note šampanjca, cvet kajsije, crveni biber, bela frezija i neven, su upravo vaša zvezda vodilja kada birate parfem koji će sve oko vas ostaviti bez daha.

Nakon njih najzavodljiviji na listi su parfemi sa notama maline, mandarine, koji u sebi sadrže vanilu, jasmin i narandžu. Ove kombinacije su rezervisane za žene pune života, uvek spremne da istaknu svoje kvalitete.

Potom je akcenat stavljen na mirise Orijenta. Ovi parfemi se nazivaju još i blagim parfemima, jer imaju umirujuća dejstva. Note zelenog čaja, uz orhideju, ružu i mošus, predstavljaju idealnu kombinaciju za važan sastanak.

Za one smelije rezervisana je kombinacija citrusnih i cvetnih nota. Ovi parfemi su idealno letnje osveženje i savršeni su za sve dame koje se ne boje promena. Dama koja nosi parfem ove mešavine, svesna je svojih želja i mogućnosti.

Takođe svaka moderna žena trebala bi u svoju kolekciju da uvrsti i kombinacije magnolije, ljubičice i jasmina, na bazi sa belim mošusom. Parfemi ovih mirisnih nota nikog ne ostavljaju ravnodušnim. Vaš partner će biti opčinjen vama ukoliko ga iznenadite ovakvim mirisima.

I zapamtite parfem uvek prvo treba da se dopada vama.

Pročitaj još iz kategorije Parfemi