Trussardi predstavlja novi letnji miris Trussardi Donna Pink Marina

Savršeno doba dana na plaži je kada je pesak još topao, a sunce spremno za zalazak i polako „tone“ u more.

Različite arome voća, cveća i mirisnih šuma donose morski povetarci koji stižu sa kopna. Ovoj ugodnoj ravnoteži odjednom se dodaje duvanje vetra sa mora, koji odiše svojim karakterističnim mirisom. Sve postaje ružičasto i tiho dok talasi lagano pronalaze svoj put do obale. Čini se da je to čarobno mesto poput Budelli plaže na arhipelagu Maddalena, svetski poznatoj po ružičastom pesku, ili plaže Fratijskog zaliva na ostrvu Elba sastavljene od sitnih belih kamenčića koji na suncu menjaju boju.

Pink Marina, novi ženski EDT kolekcije Trussardi posvećen je ovom specijalnom trenutku. Nathalie Lorson iz Firmenich kompanije kreirala je mirisno sećanje u kome se opore arome ružičastog bibera i intenzivne note grejpa kombinuju sa svežim aromama sorbea od dinje i iskričavom energijom limunovog soka. Ova svetlucava svežina nadvija akorde srca – veoma dobro balansirani miks nerolija, peščanog ljiljana i morske soli. Krug se zatvara senzualnim i kremastim savezom sandalovine, kedrovine i pačulija. 

Boca Pink Marina napravljena je od belog stakla sa ružičastim prugama koji se odnose na dizajne stvorene u pesku zahvaljujući vetru. Kvadratna boca sa obodno izrezanim ivicama ima aluminijumsku oblogu sa obe strane u istoj ružičastoj nijansi i metalni poklopac okružen taft trakom. Reklamna kampanja predstavlja bocu na plaži sa belim peskom i ružičastim nijansama ispred velikog ružičastog talasa.

Parfem je dostupan u količini od 30ml, 50ml, i 100ml Eaux de Toilette od juna 2020. godine.

bovary.gr

 

Najnovije