Nike Play Inside Play for the world: Ovako smo trenirali tokom karantina uz Nike trenere i NTC app

Svi smo se u prethodnom periodu trudili na razne načine da ostanemo produktivni i vreme u karantinu iskoristimo na najbolji mogući način.

Iako smo nedeljama bili primorani da sedimo kod kuće i pridržavamo se rigoroznih pravila o kretanju i socijalnom distanciranju, to nas nije sprečilo da zapostavimo svoju fizičku spremnost I kondiciju.

Nemogućnost kretanja i zatvaranje teretana naterali su nas da potpuno preispitamo načine na koje možemo da ostanemo u formi I uradimo nešto pozitivno za svoje fizičko I mentalno zdravlje.

Nike je nam je u sklopu kampanje Play Inside Play for the world, nedeljama za nama u tome pomagao zajedno sa svojim trenerima, fitness influenserima i NTC Nike Training Club aplikacijom ovaj brend nam je pružio mogućnost vežbanja kod kuće uz instrukcije profesionalaca.

Tokom proteklih 8 nedelja mogli ste da radite kardio i treninge snage sa Nelom Bunčić (@yugoslovenka) na Instagram live-u 3 puta nedeljno.

Uz Dunju Jovanić (@imfashionbabe) i Anu Nikolić (@petit_diable_noir) učili smo osnove Yoge kroz vođene NTC treninge.

Vuk Vukašinović (@vuk1vuk) je objavio preko 40 YouTube video klipova uz koje ste mogli da vežbate. Radi se o mešavini crossfit i funkcionalnih treninga uz koje se čak I oni malo napredniji vežbači dobro oznoje.

Milica Budimir (@milica.budimir) držala je live funkcionalne treninge 3 puta nedeljno na svom Instagram profilu i motivisala sve devojke i žene da ostanu fit u samoizolaciji.

Vreme nam je tokom ovih 8 nedelja svima prošlo brže i lakše, a mnogi od nas će iz karantina izaći fizički spremniji i zdraviji.

Pokazali smo da smo jači od bilo kog virusa i nismo dozvolili da život stane. Zajedničkim snagama stvorili smo zajednicu koja je, uprkos svim preprekama, izdržala do samog kraja i iz ove situacije izašla pobedonosno.

A za slučaj da još uvek niste spremni da krenete u teretanu ili jednostavno samo želite da svoj trening učinite još raznovrsnijim, to možete uraditi sa NTC – Nike Training Club aplikacijom. U zavisnosti od fizičke spremnosti, sami birate vrstu i težinu treninga. Bilo da želite da radite funkcionalni, cardio, trening snage i izdržljivosti, ili yogu, sve to možete pronaći na aplikaciji. Pored toga, trening možete prilagoditi i opremi koju imate kod kuće ili jednostavno izaberite neki od programa bez opterećenja. Još jedna od prednosti aplikacije je ta što vam ona nudi potpuno besplatan plan treninga, prilagođen vašoj fizičkoj spremnosti i načinu vežbanja.

 

Aplikacija je dostupna za iOS i Android, a link se nalazi ispod:

https://www.nike.com/ntc-app

Najnovije