Novi poslovni korak Jennifer Aniston na polju wellnessa

Glumica je novi ambasador i kreativni direktor brenda Vital Proteins!

Kako je sinonim za mladalačku kožu i sjajnu kosu, još od vremena serije „Friends“  svi njeni obožavaoci želeli su da saznaju njene tajne lepote. Sada su korak bliže, jer Jennifer Aniston preuzima ulogu kreativnog direktora i ambasadorke brenda Vital Proteins, koji toliko voli.

Ona godinama koristi kolagen u prahu Vital Proteins, tačnije od 2016. godine, ali sada će, pored pomoći u strategiji brenda, izvršiti i promene koje smatra neophodnim u postojećim proizvodima. „Kolagen je lepak koji drži sve zajedno“, kaže Aniston. “Oduvek sam bila zagovornik negovanja welnessa iznutra, pa sam Vital Proteins počela da koristim pre mnogo godina. Sada imam priliku da postanem član brenda kao kreativni direktor i to je za mene veoma uzbudljivo.”

Glumica je podelila vest na Instagramu, dodajući da „Pre mnogo godina počela sam redovno da koristim ove proizvode … pa kad se ukazala prilika da budem deo brenda, zgrabila sam je. Uvek sam bila zagovornik pronalaženja blagostanja iznutra i vrlo sam srećna što ću sa vama podeliti sve o važnosti kolagena.“

Neki od njenih omiljenih proizvoda kao što je ranije govorila, su bezukusni kolagen u prahu i voda od kolagena sa ukusom jagode i limuna.

U intervjuu za britanski Harper’s Bazaar 2016. godine, glumica je otkrila tajnu svog blagostanja. “Uvek kažem svojim prijateljima da spavaju više i piju više vode. Ako ste dehidrirani ili niste spavali, to se vidi na vašoj koži”, objašnjava ona. “I svakog jutra pokušavam da nađem vremena za meditaciju, ali uglavnom se vrlo lako opustim. Uzimam i vitamine svaki dan.”

Najnovije