Maštate o stanu sa pogledom na gradske znamenitosti?

Pronađite ga na najboljoj lokaciji u gradu!

Foto: Predrag Vučković

Kada bi se izjašnjavali o must have karakteristikama idealnog stana, izvesno je da bi se pogled sa prozora i terase našao visoko na listi prioriteta. To ne čudi, jer nam je za osećaj radosti i udobnosti u domu zaista važno da uzbudljiv, inspirišući i relaksirajući pogled na grad bude prva slika kojom počinjemo dan, a svetla zdanja po kojima ga prepoznajemo ono što nas ispraća na spavanje.

Prilike za „pogled od milion dolara“ se retko propuštaju, složiće se i kupci i prodavci nekretnina, a kada je reč o Beogradu, u takav pogled staju najistaknutije gradske znamenitosti, poput Kalemegdana, Pobednika, Hrama svetog Save. Bonus je ako je stan nekom od svojih perspektiva okrenut ka prirodi i reci. Neki od najlepših pogleda na prestonicu pružaju se iz stanova u centralnom gradskom kvartu, Belgrade Waterfront-u.

Investicija u stan sa impresivnim panoramskim pogledom ne može biti pogrešna, a stambene jedinice Belgrade Waterfront-a nude potpuno novu perspektivu starog gradskog jezgra i centralnih dešavanja, jer spajaju istorijski deo Beograda sa najsavremenijim životnim stilom. Stanari ovog kvarta moći će da se pohvale i životom u blizini Kule Beograd, arhitektonski maestralne kompozicije koja je nedavno dostigla punu visinu od 168 metara i time i zvanično postala najviša zgrada u zemlji.

Oni koji su posebno istančanog ukusa možda će se odlučiti baš za neki od ekskluzivnih stanova u samoj Kuli, jer upravo u njoj poznati njujorški hotelski brend St. Regis otvara vrata svojih brendiranih apartmana, prvih u Evropi! Iz njih ćete zaista imati utisak da čitav grad držite na dlanu i uverićete se da život može biti bolji uživo nego na filmu.

Na kupce će isti utisak ostaviti i ponuda stanova u drugim zgradama Belgrade Waterfront-a. A ona se kreće već od 2.850 evra po kvadratnom metru, i to sa uključenim PDV-om! Svako ko je makar i letimično upućen u tržište nekretnina, zapaziće da je reč o ceni koja je vrlo konkurenta drugim kompleksima novogradnje u Beogradu, uz sve prednosti koje nudi život u urbanom gradskom jezgru, na korak od reke i gradskih znamenitost.

Počnite da gledate na život iz perspektive beskonačnih mogućnosti, a na grad kroz najlepše panoramske slike sa prozora i terasa Belgrade Waterfront-a!

PROMO

Najnovije