Must have: Predstavljamo Dyson Supersonic

Ovo je fen za kosu budućnosti!

U svetu modernih tehnologija i brze svakodnevice, inovacije koje nam olakšavaju život postaju sve važnije. U tom duhu, Dyson Supersonic revolucionizuje način na koji se neguje kosa, donoseći visokotehnološki pristup u dom svakog korisnika, spajajući na savršen način beauty svet i tehnologiju.

Pravi dragulj među beauty alatima, sa inovativnim dizajnom i vrhunskim performansama, Dyson Supersonic je osmišljen tako da pruži jedinstveno iskustvo feniranja. Lagana konstrukcija čini ga izuzetno prijatnim za držanje i korišćenje, omogućavajući brzo feniranje bez ikakvih oštećenja, sa vrhunskim rezultatima, za sve tipove kose.

Jedna od ključnih karakteristika Dyson Supersonic uređaja je njegova napredna tehnologija koja štiti kosu od oštećenja. Inteligentni termalni senzori neprestano mere temperaturu vazduha kako bi se sprečilo pregrevanje, čime se osigurava da kosa ostane zdrava i sjajna. Osim toga, Dyson Supersonic dolazi sa različitim nastavcima koji omogućavaju precizno oblikovanje i stilizovanje, čineći ga idealnim alatom za sve vrste frizura.

Dyson Supersonic projektovan je da zaštiti kosu od ekstremnih toplotnih oštećenja, da brzo suši i kontroliše stilizovanje kako bi se povećala glatkoća za (za 75 odsto!), sjaj do 132% i smanjilo kovrdžanje i opadanje (do 61 odsto).

Pionir u svojoj kategoriji, Dyson Supersonic postavlja visoke standarde. Fen za kosu budućnosti doneće vam mnogo više od obične rutine – u pitanju je vrhunsko beauty iskustvo: uređaj koji je lagan dok se drži u ruci, samo feniranje se – zahvaljujući kanalisanju vazudha obavlja brzo i lako, funkcije su jednostavnme za korišćenje, a na sve to opremljen je V9 motorom.

Kako je Dyson Supersonic sinonim za udobnost, ne samo da ćete uživaćeti u bržem i lakšem feniranju, već ćete doživeti pravu transformaciju svoje kose.

Iskoristite maksimum od vašeg Dyson Supersonic uređaja:

Od dana kada ga Dyson Supersonic postane deo vaše svakodnevne beauty rutine, ujedno će postati vaš najbolji prijatelj, baš kao što je postao nezamenljiv u domovima celebrity lepotica poput Hailey Bieber, Lady Gage, Kate Middleton, Rosie Huntington-Whiteley.

Tekst: Harper’s BAZAAR

Fotografije: Marko Suvić, Profimedia

Video: YouTube

Najnovije