Harper's Bazaar Srbija

Najoriginalniji kostimi za Noć veštica inspirisani neponovljivom 2021. godinom

Zato što je ova godina, već sama po sebi, bila dovoljno jeziva!

U pokušaju da vas lišimo nerviranja dan pred 31. oktobar, na vreme vas podsećamo da pripremite svoj kostim. Ako želite neku neku originalno-jezivu ovosezonsku inspiraciju, a dosadila vam je lažna krv, bilo šta sa repom i šešir veštice – dozvolite nam da pomognemo.

Sada, kada se zabave polako vraćaju u rutinu noćnog života, niko ne želi da propusti žurku godine – maskenbal povodom Noći veštica. Dakle, cilj je oduševiti svojim inovativnim kostimom. Da, onaj sa sekeletom kostura je bio sjajan, ali zašto ovog puta ne biste probali nešto odvažnije, u smislu pop kulture?

Neka vas inspiriše Kim Kardashian sa ovogodišnje Met Gale, koja se pojavila obučena u Balenciaga bodi od glave do pete – bukvalno, prekrivajući svaki centimetar svoje kože, sem otvora za rep. Bio je to najupečatljiviji (i najkontroverzniji) trenutak noći, a takođe, budimo iskreni, i pomalo zastrašujuć.

Naravno tu je i par godine, ujedinjen posle 17 godina – Bennifer. Zvučalo vam bizarno ili romantično, ako se sa svojim partnerom ili prijateljem maskirate u ove zvezde, sigurni smo da jedine zvezde večeri bićete upravo vi!

U našoj galeriji pogledajte još predloga za neke od najinteresantnijih i ubedljivo najoriginalnijih kostima za Noć veštica. Šta je vaš izbor?

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: T. Mišović

Najnovije