Harper's Bazaar Srbija

Nedeljni astro od 14. do 20. novembra

Šta su vam zvezde zapisale za nedelju pred nama, otkrijte u nastavku...

OVAN

Pred vama je nedelja koja vam donosi dosta novih obrta u starim odnosima, kao i u dogovorima i pregovorima koje ste imali. Neke ljude ste izgubili sa radara i upravo se oni mogu vratiti u vaš život donoseći sa sobom pregršt novih ideja i mogućnosti. Pokrenite sve planove koje ste imali na temu druženja, putovanja i generalno komunikacije. Sada je trenutak da zaista kažete ono što vam je na umu, jer to je nešto što sebi nikako niste dozvoljavali iz straha da ćete biti pogrešno shvaćeni.

BIK

Nakon perioda u kom ste svoju energiju usmerili na druge ljude ili partnera za vas počinje period u kom ćete svoje resurse usmeriti na krucijalna polja. Neki od predstavnika ovog znaka biće fokusirani na materijalno, dok će drugi želeti da se pozabave temama koje se tiču njihove psihičke i mentalne stabilnosti. Otvaranje „Pandorine kutije“ doneće vam dosta izazova sa kojima je krajnje vreme da se suočite.

BLIZANCI

Vaš fokus ove nedelje prelazi sa polja posla i karijere na polje međuljudskih odnosa. Uspevate da ostvarite kvalitetniju komunikaciju sa kolegama i saradnicima, a razlog je to što ćete biti u prilici da kroz jednu situaciju uspostavite dublju vezu sa njima. Prihvatanje, razumevanje i spuštanje garda pokazaće vam neke ljude u drugom svetlu, a kroz te odnose naučićete mnogo toga i o sebi.

Astro prognozu za ovu nedelju možete pročitati u našoj redovnoj astro rubrici na linku, gde vas čekaju i dnevni, mesečni i godišnji horoskop, koji je za vas pripremila naša astrološkinja Gordana Antić.

Astrolog: Gordana Antić

Foto: Pexels

Najnovije