Harper's Bazaar Srbija

Nedeljni astro od 23. do 29. januara

Šta su zvezde "isplanirale" za nedelju pred nama, čitajte u nastavku...

OVAN

Ove nedelje preusmerite svoju energiju ka jačanju veza sa onim ljudima do kojih vam je zaista stalo, ali i sa poslovnim kontaktima od kojih možete dosta novog naučiti. Ovo je odličan period za učenje, pohađanje kurseva i generalno za upoznavanje svih onih novih veština kojima se do sada niste aktivno bavili. Nakon perioda stagnacije i mirovanja, sada možete svoje reči konačno da sprovedete u delo.

BIK

Na početku ove nedelje pronaći ćete sebe okruženi starijim ili iskusnijim kolegama koji mogu biti kritički nastrojeni prema vama. Ubrzo ćete shvatiti da su kritike u manjoj ili većoj meri opravdane, ali i da iz sopstvenih grešaka možete da naučite mnogo toga novog. Pokušajte da svoje frustracije ne ispoljavate na ljudima do kojih vam je stalo, već razgovarajte o onome što vas muči. Pravi je trenutak da započnete sa planiranom štednjom.

BLIZANCI

Ove nedelje ćete pronaći sebe kako ste spremniji za akciju i otvoreniji u komunikaciji sa drugim ljudima. Moglo bi se reći da ste ponovo u svom elementu i da se planovi polako ali sigurno razvijaju u željenom pravcu. Pojedini pripadnici ovog znaka poželeće negde da otputuju. Neki će bez mnogo razmišljanja uraditi upravo to, dok će drugi započeti učenje novog kursa ili stranog jezika. Udahnite duboko, jer je došlo vaših pet minuta.

Astro prognozu za nedelju pred nama možete pročitati u našoj redovnoj rubrici na linku, gde vas čekaju i dnevnimesečni i godišnji horoskop, koji je za vas pripremila naša astrološkinja Gordana Antić. 

Fotografija: Pexels 

Najnovije