Nedeljni astro od 9. do 12. januara

Šta su zvezde "isplanirale" za nedelju pred nama, čitajte u nastavku...

OVAN

Ove nedelje imate želju da ostvarite ciljeve koje ste pred sebe stavili, a entuzijazam vam u svemu tome dodatno pomaže. Čekanju je došao kraj, a izbori i okolnosti sa kojima ste bili suočeni tokom poslednjih nekoliko meseci konačno postaju jedna zaokružena celina. Sada je savršeno vreme za sklapanje novih prijateljstva, ali i za oživljavanje onih starih. Ako ste bili razočarani u nečija obećanja i dogovor, ne brinite, jer od ove nedelje možete ponovo sve ispregovarati u svoju korist. Setite se na kraju da je strpljen – spašen.

BIK

U toku ove sedmice imaćete dovoljno vremena za razmišljanje i donošenje bitnih odluka. Ukoliko ste poveli računa o finansijama i ako ste smanjili troškove, sada konačno možete videti prve veće rezultate na ovom polju. Na profesionalnom planu mogli biste imati ozbiljnijih pomaka ako ste voljni da se povežete sa ljudima sa kojima sarađujete. Ljubav će i ove nedelje biti vaš glavni pokretač, zato se ne bojte da napravite prve bitne korake u komunikaciji sa partnerom, ili sa osobom koja to lako može postati.

BLIZANCI

Ove nedelje ćete pronaći sebe kako sa više energije i elana usmeravate svoj fokus ka onome što vam je suštinski bitno. Nakon nekoliko meseci lutanja pronašli ste svoj unutrašnji kompas i sada avantura može da počne. Najpre ćete istražiti sebe i otkriti od čega ste sačinjeni, dok će pojedini pripadnici ovog znaka moći da se vrate starim idejama koje su ostavili po strani. Ova nedelja će vas podsetiti koliko je važna ljubav koju dajete i koju primate od drugih, bilo da je reč o porodici, prijatelju ili partneru. Dajte sebe slobodno i nesebično.

 

Astro prognozu za nedelju pred nama možete pročitati u našoj redovnoj rubrici na linku, gde vas čekaju i dnevni, mesečni i godišnji horoskop, koji je za vas pripremila naša astrološkinja Gordana Antić. 

Foto: Unsplash

Najnovije