Nedeljni horoskop za period od 16. do 22. avgusta

Nedelju započinjemo sa mladim Mesecom u Škorpiji, koji nas poziva da malo dublje zaronimo u sopstvene vode, a potom sedmicu završavamo sa punim Mesecom u Vodoliji, kako će se ove promene odraziti na vaš znak pročitajte u nastavku...

OVAN

Uzrok potencijalnih problema na poslovnom planu nije nešto na šta možete da utičete. Najbolje što možete je da se strpite malo dok se situacija ne reši. Preusmerite svoju energiju na ono što možete da radite sa lakoćom i što vam može doneti dodatne prihode. Mogu se pojaviri nove prilike za rad od kuć, ili neka nova pozicija koja će vam više odgovarati. Vaše želje nisu usklađene sa vašim potrebama. Prihvatite razlike koje nisu suštinski bitne za vaš odnos sa partnerom.

BIK

Ne dozvolite da zbog nesigurnosti koju osećate odlažete ono što vam je suštinski bitno. Prvih dana ove nedelje možete oklevati kada je akcija u pitanju, iako ste svesni da su vam rokovi za petama i da bi bilo pametno završiti obaveze koje se već neko vreme vuku za vama. Nova vrata i perspektivni putevi se mogu otvoriti pred vama, ali to isključivo zavisi od toga na koji način komunicirate sa spoljnim svetom. Ukoliko vam ponestane reči – osmeh takođe može biti lepa „reč“, iako je bez ijednog slova.

Ostatak astrološke prognoze za ovu nedelju možete pročitati svakog dana u našoj redovnoj astro rubrici na  linku, tu vas čekaju i dnevni, mesečni i godišnji horoskop, koji je za vas pripremila naša astrološkinja Gordana Antić.

Najnovije